Jannika B kirjoittaa Instagramissa huomanneensa, että hänen tyttärensä on perinyt äitinsä korvat. Kuva: Jonna Öhrnberg
Jannika B kirjoittaa Instagramissa huomanneensa, että hänen tyttärensä on perinyt äitinsä korvat. Kuva: Jonna Öhrnberg

Ulkonäkönsä vuoksi koulukiusatuksi joutunut Jannika B aikoo tästä lähtien pitää hiuksiaan enemmän kiinni.

Laulaja Jannika B poseerasi eilen lauantaina Emma Gaalan punaisella matolla. Mikään hänen asussaan ei pistänyt silmään, mutta laulaja itse kertoo Instagramissa, että tyylissä oli yksi poikkeuksellinen yksityiskohta – hän edustaa yleensä hiukset auki, mutta nyt ne olivat sykeröllä ja letillä pään päällä.

– Syy tähän on korvani ja kaulassa oleva vitiligo. Koulussa minua kiusattiin näistä kahdesta asiasta, Jannika kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä.

Vitiligo eli valkopälvi on pigmenttihäiriö, jossa iholle muodostuu vaaleita, pigmentittömiä alueita. Jannika on kertonut aiemmin, että hänellä on vaaleita läiskiä selässä, kaulassa, silmäluomissa ja käsissä. Koulussa häntä nimiteltiin niiden vuoksi muun muassa syöpäläiseksi.

Hiuksillaan Jannika on peitellyt myös korviaan.

– Eilen tajusin, että kaunis tyttäreni on perinyt minun korvani ja ne ovat maailman söpöimmät korvat ja toivon, ettei hän koskaan halua piilotella niitä.

Jannika ja hänen muusikkomiehensä Toni Wirtanen saivat esikoistyttärensä elokuussa 2015.

– Tästä lähtien pidän hiuksia useamminkin kiinni. Muistakaa rakastaa joka ikistä kohtaa itsessänne ja, että sanoilla ja esimerkillä voi vaikuttaa ihmiseen läpi elämän – niin hyvässä kuin pahassa. Olkaa armollisia toisillenne ja etenkin itsellenne, Jannika kirjoittaa.