Kuinkas siinä nyt niin kävi? Kuva: Shutterstock
Kuinkas siinä nyt niin kävi? Kuva: Shutterstock

Festareilla sattuu ja tapahtuu. Onneksi siitä voi avautua somessa.

Vaikka Ruisrock tuli ja meni, festarit eivät suinkaan ole vielä ohi. Tapahtuman Facebook-sivuilla on käynnissä tunteikas ja varsin viihdyttävä jälkipyykki.

Viesteistä päätellen viime viikonloppuna kadotettiin omaisuutta ja rakkauksia, narahdettiin syrjähypyistä – ja kakattiin toisten telttaan.

Tässä pikakertaus festaritunnelmiin. Silmä tarkkana, ehkä juuri sinä olet yksi heistä, joita etsitään:

Amorin osumia ja huteja

"Löysiksi joku vaaleetukkasen siniruudullisissa shortseissa menevän äijän? Todennäköisesti partakin rehottaa parin päivän jälijtä... No, en kaipaa takas, mutta kamat voi hakee pihasta."

"Sinä vaalea neitonen joka tulit ruisrockissa vastaan polulla riisuit maskini ja vaihdoimme suudelmia. Sinua jäi kaipaamaan naamari mies."

"Hei, sinä vaaleahiuksinen tyttö, joka joit autistisen kaverini kanssa hedelmäturkinpippurivodkaa ja taskulämmintä sitruunavissyäsi Pharrel Williamsin keikalla. Pidit nopeista laseista ja sinulla oli musto iso hattu ja valkoinen hame. Ota yhteyttä jos autistinen meno kiinnostaa. YV niin välitän viestisi toverilleni."

Huonoja diilejä

"Hei sinä sinipaitainen noin 25v lyhyt mies jolta ostin lauantaina päivällä pienessä hiprakassa harmaan rolexin kellon 180 eurolla, joka ei ole edes aito eikä toimi niin olisiki mahdollista että otat yhteyttä ja perumme kaupat?"

"Hei mies jolta ostin vasemman jalan kengän 30 eurolla numeroa 44, onko palautusoikeutta?"

"Sinä, jolle Hanna lahjoitti lauantaina viherän flanellipaidan, ota minuun yhteyttä. Se ei ollut lahja, vaan minun omaisuuttani."

Epätoivoisia vetoomuksia

"Sinä kauluspaitainen ja huomattavan pitkä noin 25-30v mies ketä paskansit telttaamme, niin teltta ei todellakaan lähteny pesussa puhtaaksi!! Hirveä paskanhaju jäi, niin jos luet tän ja tunnet piston sydämessäs niin ota muhun yhteyttä sillä tämä teltta ei ole aivan halvimmasta päästä!!!!"

"Jos jollakulla on jostain mystisestä syystä video siitä kun pompin käsilläni Disclosuren keikan aikana, niint tahtoisin moisen videon enemmän kuin kernaasti itselleni. Kiitos!"

"Jos olet varastanut meikäläisen Cailapit niin toivottavasti tulet katuma päälle ja palautat aurinko lasit."