Kirsikka Antikainen aloitti vaurastumisen nollasta. Nyt hänellä on ura, viisi ihanaa lasta ja lähes miljoonaomaisuus.

”Hei sulla ei oo kenkiä!” Kirsikka Antikainen, 44, ehtii hihkaista kotiin saapuessaan pojalleen, kun raitasukat jo vilistävät nurmikolla ja katoavat nurkan taakse.

Vipinää riittää, kun Kirsikan viisi omaa sekä kourallinen naapurin lapsia leikkivät pihapiirissä. Uudehkon omakotitalon etu- ja takaovet käyvät vähän väliä. Pöydällä nököttävä muovailuvaha on leikitty harmaaksi, muuten sisällä on pelkistettyä ja valkoista. Kattilallinen nakkisoppaa katoaa rovaniemeläisperheessä alta aikayksikön, ja kun nälkä on kesytetty, leikit saavat jatkua.

Suurin piirtein tällaista tulevaisuutta Kirsikka toivoi reilut kymmenen vuotta sitten, kun hän alkoi haaveilla suurperheestä ja kotiäitiydestä. Ensin hänestä piti kuitenkin tulla pääomasijoittaja, jotta viiden lapsen kasvattaminen yksin olisi mahdollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onneksi Kirsikka on aina pitänyt luvuista ja laskemisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Laskin, että saan niin monta lasta kuin minulla on sijoitusyksiöitä, Kirsikka kertoo.

Nyt asuntoja on toistakymmentä, jo reilusti enemmän kuin lapsia. Kirsikan pääoman arvo on lähes 700 000 euroa, ja kun velkaosuuden laskee mukaan, hänen omaisuutensa arvo nousee yli miljoonaan. Kirsikka on taloudellisesti riippumaton, mikä tarkoittaa sitä, että varallisuus tuottaa hänelle rahaa.

Miten Kirsikka onnistui kerryttämään miljoonaomaisuuden? Lue koko juttu tästä:

Kotiäiti Kirsikka, 44, hankki yksin viisi lasta ja 700 000 euroa

Sisältö jatkuu mainoksen alla