Säästämisestä ja sijoittamisesta puhutaan paljon, mutta miten siinä voi onnistua? Vastaa kyselyymme jutun lopussa.

Perinteinen sukanvarsisäästäminen on väistymässä, ja suomalaiset velkaantuvat nopeammin kuin koskaan.

Sen sijaan yhä useampi sijoittaa. Me Naisten syksyisen kyselyn vastaajista peräti puolet kertoi harrastavansa sijoittamista.

Mutta miten varallisuuden kerryttäminen sitten oikeasti onnistuu, oli keinona sitten säästäminen tai sijoittaminen?

No, konstit tosiaan ovat monet. Olemme aiemmin kertoneet esimerkiksi, miten bloggaaja Julia Thurén sai säästöön 10 000 euroa vuodessa. Julian mukaan onnistumisessa auttoivat hankintojen tarkka harkinta, rahan siirtäminen säästöön säännöllisesti kuukausittain sekä se, että hän säilytti osaa kertyneestä potista ulkomaisen pankin korkeakorkoisella tilillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kymppitonnin vuosisäästöt on onnistunut saamaan kasaan myös Riikka Väliahde. Hän kertoi Me Naisille potin kertyneen, kun hän ryhtyi tavaroiden ja vaatteiden ostolakkoon ja lopetti lentämisen.

Onnistuminen ei kuitenkaan ole summista kiinni. Annica Lindén pystyi toteuttamaan Fanny-tyttärensä haaveen huvipuistoreissusta oman purkkisysteeminsä ansiosta. Äiti ja tytär myivät yhteistuumin nettikirppiksellä esimerkiksi vanhoja leluja ja laittoivat niistä saadun rahan lasipurkkeihin näkyviin.

Etsimme nyt uusia onnistujia kertomaan tarinansa säästämisestä tai sijoittamisesta! Oletko sinä sellainen? Kerro meille vastaamalla alla olevaan kyselyyn – samalla autat jutun teossa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla