Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Kaiken se kestää – vai kestääkö?

Lähes jokaisessa parisuhteessa tulee joskus vastaan erimielisyyksiä siitä, mihin ja miten rahaa käytetään. Mutta sitten on myös niitä tilanteita, joissa puolisot selviävät tiukasta rahapaikasta yhdessä. Sellaisia voivat olla läheisen työttömyys, perheenlisäys tai vaikka uranvaihto.

Näyttelijä ja imitaattori Jarkko Tamminen kertoi hiljattain Me Naisille pantanneensa kotinsa neljättä kertaa toteuttaakseen oman haaveensa. Nyt koti on kiinnitetty, jotta Tamminen pystyi tuottamaan ja ohjaamaan uuden Sketsijengi-komediashow'n Linnanmäen Peacock-teatteriin. 

– Vaimo on tukenut aina, mutta tällä kertaa hän kyllä sanoi, että voisiko tämä olla viimeinen kerta, ja olisitko nyt toteuttanut tarpeeksi itseäsi, Jarkko Tamminen kertoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Millaisia paineita raha tai sen puute on tuonut ihmissuhteeseesi? Miten olette selvinneet paineista – vai selvisittekö?

Auta meitä jutun teossa ja kerro kokemuksestasi vastaamalla Me Naisten kyselyyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arvomme vastaajien kesken ihanan hotellipaketin kahdelle aikuiselle uudistuneeseen Break Sokos Hotel Flamingoon. 250 euron arvoinen palkinto sisältää yöpymisen elämyshotellin juuri avautuneen lisäsiiven Harmony-huoneessa sekä spa-liput viihdekeskus Flamingon aikuisten kylpylään.  

Hotelliyön voittaja on valittu, ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla