Katso lista ”luksustuotteista” ja äänestä, mitä sinä ostaisit kaupasta, jos sinun ei tarvitsisi katsoa hintoja.

2 200 euroa. Sen verran rahaa liikemies ja miljonääri Toivo ”Topi” Sukari kuluttaa viikossa puolisonsa Nadja Sukarin kanssa. Sukari on tottunut siihen, että hänen ei tarvitse katsoa hintoja, joten parin ostoskärryistä löytyy aina tuoreita vadelmia ja mustikoita sekä kalaa.

Tänään alkavassa uutuussarjassa Rikkaat ja rahattomat Sukari kokeilee hieman erilaista elämää. Hän ja Nadja Sukari vaihtavat rooleja taiteilijapariskunta Fanni Melaniemen ja Jussi Jääskeläisen kanssa.

Melaniemi ja Jääskeläinen saavat käytettäväkseen Sukarien yli kahden tuhannen euron viikkobudjetin, ja Sukarit taiteilijapariskunnan 110 euron viikkobudjetin. Sukarit tulevat huomaamaan, että yhtäkkiä on pakko miettiä, riittävätkö rahat tuoreisiin vadelmiin ja mustikoihin. Taiteilijapariskunnalla taas on käytettävänään niin paljon rahaa, että pohdinnalle ei ole tarvetta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ohjelman ideasta inspiroituneena laadimme listan kaupan luksustuotteista. Valitse siitä tuotteet, jotka sinä ottaisit kaupasta, jos voisit elää niin kuin Sukarin Topi. Ja jos listasta puuttuu oma suosikkisi, voit kertoa sen kommenteissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rikkaat ja rahattomat alkaa Nelosella 18.3. klo 20.00. Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kysely

Mitä ostaisit ruokakaupasta, jos sinun ei tarvitsisi miettiä hintoja?

Vierailija

Opiskelijana ostan kyseisiä tuotteita useinkin. Mutta en sitten välitä oikeastaan matkustelusta ollenkaan tai muutenkaan materiasta. 

Rahaata puheen ollen, ärsyttää nämä kauppa -avuksi tarjoutujat joukkueet ym. Miksi vaatia ensin yritystukia ja verorahoja ja ilmaiset verorahoin tuotetut puitteet itselle. Jos vaatisivat vähemmän omista harrastuksista kirjoittelua lehtiin ja harrastaisivst palkatta jslkapalloa ja jääkiekkoa ym kuten monet kirjsilijat, taitelijat, tutkiat ym tekevöt ilmaiseksi, eikä isoilla palkoilla ja joukkueiden velat maksetaan veroista.

Törkeää. Oikeasti ksikkien pitäisi kiittää afrikkalaisia ja kaikkua jotka tienaavat ja käyttävät alle 700 euroa koska he ovat maapallon selkäranka ja tukijslka joka ei aiheuta ilmastonmuutosta tai koronaa jne

Sisältö jatkuu mainoksen alla