Kuvat
Shutterstock
Mistä sinun työpaikallasi ollaan nokat vastakkain?
Mistä sinun työpaikallasi ollaan nokat vastakkain?

Millaiset asiat aiheuttavat närää suomalaisilla työpaikoilla? Vastaa Me Naisten kyselyyn ja olet mukana meikkipaketin arvonnassa.

”Riidat syntyvät, kun ­jokin sietokyvyn raja ylitetään. Se raja voi olla tiedostamaton tai liittyä ihan pieneen asiaan.”

Näin psykologi Tuija Matikka on kiteyttänyt riitojen syntymisen syyn. Matikan mukaan riiteleminen kuuluu kaikkiin tärkeisiin ihmissuhteisiin. Vietämme työpaikalla leijonanosan elämästämme – noin 30 vuotta. Siksi on selvää, ettei ristiriitatilanteilta vältytä sielläkään.

Varsinaista työpaikkakiusaamista on kokenut joka viides suomalainen. Monesti konflikteissa on kuitenkin kyse pienemmistä asioista. Jämptiä harmittaa, että työkaveri tulee aina palaveriin myöhässä. Työyhteisössä saattaa olla vapaamatkustaja, joka yrittää sälyttää omatkin hommansa muiden niskoille. Joskus kemiat työkavereiden kesken eivät yksinkertaisesti kohtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Me Naiset haluaa nyt selvittää, millaiset asiat aiheuttavat eniten konflikteja suomalaisilla työpaikoilla, ja ennen kaikkea, miten erimielisyyksistä päästään yli. Kerro kokemuksistasi alla olevassa kyselyssä. Teemme aiheesta myöhemmin artikkelin Me Naiset -lehteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kysely on päättynyt ja palkinto arvottu. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan NYX Professional Makeup -tuotepaketti. Paketti on arvoltaan noin 82 euroa ja sisältää seuraavat meikit:

  • Mystic Petals -luomiväripaletti
  • Sweet Cheeks -poskipuna
  • On The Rise -ripsiväri
  • Can't Stop Won't Stop -kulmavärisetti
  • Suéde Matte -huulipuna
  • Hydratouch Oil Primer -pohjustustuote

Sisältö jatkuu mainoksen alla