Kiireen määrä on vakio kassalla, vai onko? Kuva: Sanoma-arkisto
Kiireen määrä on vakio kassalla, vai onko? Kuva: Sanoma-arkisto

Millaista työ on oikeasti kassalla? Kerro kokemuksistasi, myyjä, ja olet mukana kilpailussa.

Palkinto on arvottu. Sen voitti nimimerkki Serduli 38. Paljon onnea!

 

Liukuhihnalla kondomeja, tamponeja ja punaisilla lapuilla tarroitettuja alennustuotteita. Jollekin asiakkaalle tämä voi olla kuumottava tilanne. Mutta mitäpä tällaisista ostoksista ajattelee kaupan kassalla työskentelevä myyjä? Huomaako hän kortsujen tai aleruuan ostajan jännitystä?

Kassatyöntekijä tietää paljon suomalaisten jännittämisestä, kuluttamisesta ja muusta kauppakäyttäytymisestä.  Trendinenä kehittyy ja nahka paksunee taatusti tässä asiakaspalvelutyössä. Vai mikä onkaan totuus? Me Naiset haluaakin nyt tietää, millaista työ on kaupan kassalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos työskentelet kaupan kassalla, vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin. Vastaukset tulevat pelkästään Me Naisten toimituksen tietoon. Jos vastausta käytetään jutussa, sen yhteydessä käytetään nimimerkkiä. Voit myös ilmoittaa, jos haluat antaa aiheesta haastattelun omalla nimelläsi.

Kaikkien osallistujien kesken arvomme palkinnon, joka sisältää NS Cosmos (ICEA) Extra-Firming Night Facial Mask -kasvonaamion sekä kaksi Tiia Vanhatapion suunnittelemaa Lokeroimaton-kierrätyskassia. Palkinnon arvo on noin 37 euroa.
 

Ja sitten vastaamaan!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla