Selvitä, miten paljon säästät muihin suomalaisiin verrattuna. Näet tuloksen reaaliajassa.

Puolet tuloista säästöön. Tällä menetelmällä Yhteishyvä-lehden haastattelema Claudia Kokko, 27, saa yli 10 000 euroa vuodessa säästöön. 

– Ei tarvitse olla rikas johtaja, että voi tehdä haluamiaan juttuja. Kuka tahansa voi säästää 10 000 vuodessa, Claudia sanoo Yhteishyvässä.

Claudian nettotulot ovat 2 000 euroa kuukaudessa. Säästämiskohteiksi hän kertoo haastattelussa valinneensa rahastoja. Kuluneen vuoden aikana Claudia on saanut tuplattua rahastojen ja asuntosäästöpalkkiotilin varat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Vielä viime vuoden alussa rahastoissa oli noin 3 000 euroa, nyt niissä on 6 000. ASP-tilillä rahaa on 11 000 euroa, Claudia kertoo Yhteishyvässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Naiset säästävät keskimäärin 340 euroa kuussa

Aivan tavanomainen Claudian tilanne ei kuitenkaan ole, sillä hän on säästänyt asumismenoissa asumalla välillä vanhempiensa luona. Muihin suomalaisiin verrattuna Claudia on silti ahkera säästäjä. Hän säästää tuplasti enemmän kuin naiset keskimäärin. 

Viime vuonna Nordean Taloustutkimuksella teettämän kyselytutkimuksen mukaan naiset säästävät keskimäärin 341,67 euroa kuukaudessa eli 4 100 euroa vuodessa. Miehet saavat kyselyn mukaan säästöön 475 euroa kuussa eli 5 700 euroa vuodessa.

Selvitä, millä tasolla sinun säästämisesi on muihin suomalaisiin verrattuna. Näet tuloksen reaaliajassa.

 

Mr. Adams

Asuu ilmaiseksi vanhempiensa nurkissa kolmekymppiseksi, ja saa muutaman satasen kuussa säästöön.

Varsinainen talousnero. Reps.

Sisältö jatkuu mainoksen alla