Miesten saarella riittää menoa ja meininkiä heti ensimmäisissä bileissä. Kuva: Nelonen
Miesten saarella riittää menoa ja meininkiä heti ensimmäisissä bileissä. Kuva: Nelonen

Ensimmäisessä jaksossa nähdään myös flirttailua ja orastava bromance eli miesten välinen tosiystävyys. Juttu sisältää juonipaljastuksia ensimmäisestä jaksosta.

Neljä pariskuntaa koettelee jälleen suhdettaan viettelysten saarella, kun televisioissa pyörähtää keskiviikkoiltana käyntiin Temptation Island Suomi -ohjelman viides kausi.

Ensimmäisessä jaksossa esitellään tuttuun tyyliin niin parit kuin heitä viettelemään lähteneet sinkutkin. Edellisellä kaudella sinkkuna mukana ollut Meiju, 28, on nyt lähtenyt testaamaan viime kesänä roihahtaneen romanssinsa Iiron, 32, kanssa.

– Viimeks oltiin bilettämässä, mutta nyt kun on löytänyt elämänsä rakkauden, niin ei sitä halua menettää! Meiju sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka Iiro on pettänyt aiemmissa suhteissaan, Meiju kertoo luottavansa tähän täysin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ehkä mä olen naiivi ja tyhmä, mut sit mä oon. Ainakin mä olen onnellinen naiivi.

Lahtelaisvahvistus

Kenties tunnetuin osallistuja ohjelman aiemmilta kausilta on Bile-Danina tutuksi tullut lahtelainen Daniel Lehtonen. Tänä vuonna Suomen Chicagoa edustaa kauden nuorin pari, Lotta, 19, ja Atso, 18. Myös sekä mies- että naissinkkujen joukossa on mukana lahtelaista verta, mistä Lotta ja Atso ovat silmin nähden mielissään.

– Ei Tempparikautta ilman Lahtea, toteaa myös juontaja Sami Kuronen.

Omien sanojensa mukaan liikaakin aikaa yhdessä viettävien Lotan ja Atson haasteena on Lotan mustasukkaisuus. Nuoripari vakuuttelee  kuitenkin parisuhteensa olevan vakavalla pohjalla.

– Jos tästä selvitään, niin kyllä me joskus vielä lapsia tehdään, Lotta myhäilee.

Nähtäväksi jää, miten kostonhimoiseksi tunnustautuva Lotta selviää iltanuotioista.

Läpystä vaihdon tehneet

Tamperelainen Jenina ”Jöbis”, 20, on löytänyt Juhon, 21, entisen poikaystävänsä kautta ja pistänyt heilan ”lennosta vaihtoon”. Ehkä osin tästä syystä myös heidän suhteessaan on mustasukkaisuutta, jonka pariskunta toivoo osallistumisen myötä vähenevän.

Juho on parin mustasukkainen osapuoli, ja ainakin tässä vaiheessa Jenina lähinnä naureskelee ajatukselle yllytyshullusta Juhosta saarella.

– Ei se oo ikinä mitään kenenkään kanssa tehnyt, mutta kyllä varmana, kun joku olisi oikein siinä haarat levällään, niin se olisi saman tien, että nonni!

Pariskuntatatuoidut

Neljäs pari, Tia, 22, ja Janne, 26, ovat olleet yhdessä vasta puoli vuotta, mutta heidän korvantaustojaan koristavat jo yhteensopivat pariskuntatatuoinnit. Kuten tatuoinnit, myös ohjelmaan osallistuminen oli Tian idea, johon Janne lähinnä lähti mukaan. Muutoinkin parin kohdalla tuntuu, että Tia vie ja Janne vikisee.

Jannen perässä Lappeenrannasta Imatralle muuttanut Tia haluaakin testata ohjelmalla, onko Janne suhteessa yhtä vakavilla mielin kuin hän itse.

– Mie tiiän, että mie haluan Jannen kanssa jossain kohtaa naimisiin, jo nyt. Vaikka ollaan oltu niin vähän aikaa, niin silti miulla on erittäin varma fiilis siitä. Mie toivon, että myös Jannelle selviää tällä matkalla, onko meillä samanlainen fiilis, Tia kertoo.

Kaipausta, flirttiä ja yö vieraan kanssa

Varattujen naisten osalta ensimmäinen ilta sujuu Temppariasteikolla varsin kilteissä merkeissä, eikä jaksossa nähdä pientä hartiahierontaa kummempaa.

Miesten saarella sen sijaan on enemmän menoa ja meininkiä. Juho ja Atso ottavat, varsin fiksusti, taktiikakseen katsoa toistensa perään.

– Me ollaan tehty sellanen diili, että sitten jos jotain sinne päin on mennäkseen, niin siihen saa yrittää tulla väliin, Atso kertoo.

Heidän osaltaan hellyydenosoitukset vaihdetaankin ainakin näin alkuun keskenään, ja kumppaniaan ikävöivä Juho juo lopulta itsensä sammuksiin.

Iiro sen sijaan on heti innokkaasti flirttailemassa sinkkunaisten kanssa.

– Oothan sä ihan huikee. Jos tilanne olisi eri, niin tää olisi ihan eri! Iiro sanailee sinkku-Janinalle.

Kyseenalaisin käytös nähdään kuitenkin Jannelta, joka bongaa sinkkunaisten joukosta Jonnan.

– Jos sattuu jotain, niin aina voi vetää ruksin päälle, Jonnan vieressä istuva Janne sanoo pariskuntatatuointiinsa viitaten.

Kaksikko vetäytyykin illan aikana useita kertoja omiin oloihinsa ja päätyy lopulta viettämään yön samassa sängyssä.

– Ei siinä jäänyt kenellekään epäselväksi, mitä siinä on meneillään, yksi sinkkunaisista sanoo kameralle.

Temptation Island Suomi -ohjelman uusi kausi alkaa Nelosella keskiviikkona 13.3. Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla