Komedian pääosanesittäjät Sharon Horgan ja Rob Delaney ovat myös luoneet ja käsikirjoittaneet sarjan. Kuva: Ylen kuvapalvelu
Komedian pääosanesittäjät Sharon Horgan ja Rob Delaney ovat myös luoneet ja käsikirjoittaneet sarjan. Kuva: Ylen kuvapalvelu

Bafta-palkittu komediasarja tarjoaa ihanan rehellistä kuvausta avioliiton ja lapsiperhearjen haasteista.

IS TV-LEHTI:  Kaikki alkoi siitä, kun amerikkalainen mainosmies Rob (Rob Delaney) kohtasi lontoolaisessa pubissa Sharonin (Sharon Horgan), Irlannista kotoisin olevan opettajan. Lomaromanssia kesti muutaman päivän, kunnes Robinin oli aika palata kotiin. Ja sitten Sharon huomasi olevansa raskaana, Rob muutti Sharonin tueksi Lontooseen, ja pari päätti yrittää parisuhdetta. Kaikkien olettamusten vastaisesti he saivat suhteen toimimaan, menivät naimisiin ja saivat toisen lapsensa.

Nyt sarja on edennyt neljänteen kauteen. TV2 esittää viimeisen kauden kaikki kuusi jaksoa putkeen.

Edellinen kausi päättyi murheellisesti, kun Rob, joka on alkoholisti, törttöili autolla humalassa. Uuden kauden aloitusjaksossa, mies elää hyvin rauhallisesti. Kotona tilannetta ei helpota se, että aviovaimo pelkää miehensä puolesta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Älä mene kuolemaan, Sharon toteaa surumielisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muun muassa Bafta-palkittu komediasarja tarjoaa ihanan rehellistä kuvausta avioliiton ja lapsiperhearjen haasteista. Komedian pääosanesittäjät Sharon Horgan ja Rob Delaney ovat myös luoneet ja käsikirjoittaneet sarjan. Heidän välillään on sellaista kemiaa, että voisi luulla heidän olevan oikea aviopari.

Sharon ja Rob ovat hyvällä tavalla hupsu kaksikko, ja heidän keskinäinen sanailunsa on terävän aitoa. He puhuvat ”tavallisten ihmisten” asioista, kuten väsymyksestä, lapsen kakasta tai vetoketjun jäämisestä auki. Sarjassa kiroillaan, ja se sopii siihen loistavasti.

Catastrophe (2015–2019) on yksi hauskimmista sarjoista, joita olen koskaan katsonut. Sen ainoa huono puoli on se, että kaudessa on vain kuusi alle puolituntista jaksoa.

Catastrophe, TV2 klo 21.15–23.50

Sisältö jatkuu mainoksen alla