Rosalla ja Eetulla ei mene vahvasti. Kuva: Ava
Rosalla ja Eetulla ei mene vahvasti. Kuva: Ava

Rosan ja Eetun suhteen tulevaisuuteen eivät usko asianosaiset eivätkä televisionkatsojat.

Ensimmäistä kertaa Ensitreffit alttarilla -sarjan historiassa näyttää jo kahdeksannen jakson kohdalla päivänselvältä, jatkavatko parit yhdessä vai eivät.

Yhdessä harrastavien Sinin ja Vesan meno vaikuttaa tasaisen varmalta, ja jos Heikki oppii vähentämään töksäyttelyään, Miinan ja Heikin liitosta voi hyvinkin tulla vuosisadan rakkaustarina. 

Sitten ovat hääpäivänään äkki-ihastuneet Rosa ja Eetu, joiden avioliitto lähti häiden jälkeen muutamassa päivässä kohti tuhoa. Nyt kun parilla on takana noin kuukausi yhteiseloa, toivo on lopussa niin pariskunnalta itseltään kuin telkkarinkatsojiltakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rosan voimakas, kielteisyyteen taipuvainen temperamentti ja Eetun mukautuvaisuus ovat yhdistelmä, joka tuottaa jakso jaksolta tuskallisempia tilanteita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kahdeksannessa jaksossa nähtiin muun muassa seuraavat kauhunhetket: 

  • Rosa ja Eetu lähtivät pitkästä aikaa Eetun luokse. Rosa halusi käyttää vierailun siivoamalla Eetun asunnon ja mollaamalla sitten Eetua puhdistusaineiden puutteesta sekä pölyisyydestä. 
  • Eetu järjesti parille hauskat treffit BMX-pyöräilyn parissa. Rosa suuttui, kun Eetu sanoi, että ensin Rosa ei osannut joustaa polvista, mutta loppukierroksesta meni jo paremmin. 
  • Eetulla kesti tuhottoman kauan tehdä yksi Facebook-päivitys. Rosalla meni hermot. 
  • Eetu vei Rosan istuskelemaan niitylle. Pariskunta piti metrin hajurakoa. 

Viime jaksossa pari pääsi Tony Dunderfeltin pakeille, mutta siitä ei ollut mainittavaa apua. Nyt myös Marianna Stolbowin ja Elina Tanskasen pitäisi puuttua peliin ennen kuin Eetun itsetunto on lopullisesti murskana. 

Rosan ja Eetun väliset kommunikaatio-ongelmat ovat sillä tasolla, että kahdestaan pari poteroituu vain entistä pahemmin. Kaikki, mitä Eetu sanoo ja tekee, tuntuu käyvän Rosan hermoille. Rosan suorasanaisuus taas loukkaa selvästi Eetua.

– Tää tilanne on vaan jotenkin tosi epätoivoinen. Vaikea yrittää pysyä luottavaisena, että täst vois viel jotain tulla, kun tilanne on näin hankala, Rosa kertoi itkua tihrustaen kahdeksannessa jaksossa.

Viime kaudella Marin ja Petrin ero kesken kauden tuntui epäonnistumiselta, vaikka pari ei selvästi sopinut yhteen. Nyt Rosan ja Eetun eroaminen, vaikka jo ennen viimeistä jaksoa, olisi helpotus. 

Vierailija

Tämä Rosa on kertakaikkiaan kauhea tyyppi. Jos en näkisi tätä itse, luulisin että minulle kerrottaisiin jostain pilalle hemmotellusta ilkeästä satuhahmosta. Rosan vanhemmat voisivat katsoa peiliin siitä, miten huonokäytöksisen ihmisen he ovat kasvattaneet. Rosan ja Eetun välillä ei ole kysymys mistään vuorovaikutusongelmasta, vaan toisen suorittamasta puhtaasta kiusaamisesta. Itsekin olisin ihan romuna jos moite olisi jatkuvaa. Häpeä Rosa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla