Uudella kaudella seurataan muun muassa Jenni Ahomäen ja Saku Tiaisen työtä. Kuva: Nelonen
Uudella kaudella seurataan muun muassa Jenni Ahomäen ja Saku Tiaisen työtä. Kuva: Nelonen

Tänään alkavissa Poliisit 2019 -jaksoissa on yksitoista partiota sekä koiria ja hevosia Helsingistä, Hämeenlinnasta, Hyvinkäältä, Joensuusta, Kouvolasta, Kuopiosta, Lappeenrannasta ja Oulusta.

IS TV-LEHTI:  Kestosuosikiksi noussut poliisien työelämää ympäri Suomea seuraava realitysarja lähtee 11. tuotantokaudelleen nimellä Poliisit 2019. Uusissa jaksoissa nähdään sekä vanhoja tuttuja että uusia kaksikkoja. Mukana on yksitoista partiota sekä koiria ja hevosia Helsingistä, Hämeenlinnasta, Hyvinkäältä, Joensuusta, Kouvolasta, Kuopiosta, Lappeenrannasta ja Oulusta. Jokaisessa jaksossa käydään kolmessa kaupungissa.

Tuleva kausi on kolmen jakson perusteella aiempia henkilökohtaisempi ja yhteiskunnallisempi. Poliisien haastatteluissa kuullaan vuosien varrelta ikävimpiä kokemuksia, jotka palaavat mieleen työvuoron aikana tulleiden hälytystehtävien myötä.

Poliisit 2019 antaa karun kuvan suomalaisten pahoinvoinnista. Poliisit pohtivat muun muassa vastarinnan ja väkivallan poliisia kohtaan lisääntyneen, joten koskaan ei tiedä, mitä kadulla tai oven takana odottaa. Lisäksi ihmisten kiusanteko naapureitaan kohtaan tuottaa monia turhia hälytyksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Surullisten kohtaloiden lisäksi on myös huumoria ilmassa. Raskaasta työstä huolimatta poliisit jaksavat pitää yllä hurttia mielialaa ja luvassa on omituisiakin työtehtäviä, kuten viemärikaivoon pudonneiden avainten etsintää! Koulujen pelätyn lopettajaisviikonlopun lopuksi poliisit saavat ilokseen todeta, että loppujen lopuksi nuoriso osaa juhlia asiallisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poliisit 2019, Nelonen klo 20.00

Kauko Säädin

Minusta ohjelma on hyvä. Näkee mitä kaikkea poliisin työhön kuuluu. Ohjelma ei minusta liity resurssipulaan, kameramiehethän siinä kuvaa aitoja tilanteita.
Jos sinusta on turha ohjelma, älä katso.

Vierailija

Miksi näitä ohjelmia tehdään.

Luulisi poliiseilla olevan muutenkin resurssipulaa. Nämä ovat aivan turhia ohjelmia. Ketä tai mitä nämä palvelevat.

Vai onko se vain ajan trendi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla