Tuoreessa dokumentissa tyydytään lähinnä nuuskimaan jo monesti uutisoituja asioita.

IS TV-LEHTI: Kesäkuussa tuli kuluneeksi kymmenen vuotta poptähti Michael Jacksonin kuolemasta. Hänet on pitänyt otsikoissa tänä vuonna valmistunut dokumentti Leaving Neverland (2019), joka toi uutta tietoa Jacksonin hyväksikäyttöepäilyistä. 

Vuoden toinen Jackson-dokkari Michael Jacksonin viimeiset hetket (2019) ei raflaavaasta alkuperäisnimestään Killing Michael Jackson (suomeksi ”Michael Jacksonia tappamassa”) huolimatta lyö pöytään mitään varsinaisesti uutta saati niin sensaatiomaista kuin Leaving Neverland.

Ennemminkin tarkoituksena on tehdä tikusta asiaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sam Eastallin dokumentissa palataan Jacksonin viimeisiin hetkiin. Oppaina toimii kolme rikostutkijaa, jotka aikoinaan selvittivät tapahtumien kulkua. Heistä Eastall yrittää väkisin leipoa jonkinlaisia sankareita, mikä tuntuu oudolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tähden kohtaloksi koituivat lääkkeet, joiden yliannostus aiheutti sydämen pysähdyksen. Jacksonin lääkärinä toiminut Conrad Murray pumppasi nukahtamisvaikeuksista kärsineeseen potilaaseensa milligrammakaupalla anestesialääkkeenä käytettävää propofolia, ilman asiaan kuuluvia lupia tai suurempaa varovaisuutta. 

Murray tuomittiin neljän vuoden vankeuteen kuolemantuottamuksesta. Hän istui tuomioistaan lopulta vain puolet.

Valitettavasti dokumentissa tyydytään nuuskimaan vain jo monesti uutisoituja asioita.

 Michael Jacksonin viimeiset hetket, TV5, klo 20.00

Michael ei ollut enkeli, mutta tuskin hän oli saatanakaan.
Tuossa saattaa osa olla kuvitelmaa tai kiusaamisen tai raiskauksen laukaisemaa harhaa tai pelkoa mutta osin väittää samoja henkilöitä tahallisesta sabotaasista, saatananpalvonnasta, mistä syyttävät jotkut muutkin tuntematta toisiaan tai pitämättå mitään yhteyttä näihin toisiin syyttelijöihin, tai edes tietämättå että jotkut muutkin väittävät heidpn olevan.

Milanoff, riku rantala, jääkiekkopiirit, cheek, paula vesala ymymym, niinistöjä...
http://www.villehanhisuo.fi/satanism-club-engl/#content-content-inner

Sisältö jatkuu mainoksen alla