Syntinen-sarjan kolmaskin kausi on katsomisen arvoinen.

IS TV-LEHTI: Kolmas kausi laadukkaasta amerikkalaisesta rikossarjasta Syntinen (The Sinner) alkaa jälleen hiertävällä arvoituksella. 

Historianopettaja nimeltä Jamie saa kutsumattoman vieraan kotiovelleen, ja hänen raskaana oleva Leela-vaimonsa kutsuu tämän illalliselle. Jamie kertoo, että vieras on hänen vanha opiskelukaverinsa Nick, joka vakuuttaa heidän olevan ystäviä – mutta tunnelma on synkkä.

Myöhemmin tapahtuu traaginen auto-onnettomuus, jota alkaa tutkia edellisiltä kausilta tuttu rikosetsivä Harry Ambrose. Ambrosea vaanivat omat menneisyyden haamut. Tytärkin kipuilee avioeronsa vuoksi, ja tyttärenpojalla ei ole kaikki aivan kunnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kolarista selvinneen Jamien kuulustelussa etsivälle syntyy kummallinen tunne, että kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Hän alkaa miettiä tapausta tarkemmin. Samaan aikaan Jamie luulee tulevansa hulluksi, ja hänen viimeisillään oleva vaimonsa on hyvin huolestunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harry Ambrosen roolissa jatkaa edellisiltä kausilta tuttu Bill Pullman, joka on mainio roolissaan omalaatuisena poliisina. Hermostunutta historianopettaja Jamiea näyttelee Matt Bomer ja hänen vaimoaan Leelaa Parisa Fitz-Henley. Nick Haasina on Chris Messina. Kaikki kolme tekevät hyvää työtä ja luovat odotuksia arvoituksellisista tapahtumista.

Syntinen-sarjan kolmaskin kausi näyttäisi siis olevan katsomisen arvoinen. 

Ykköskaudella Ambrose tutkii juttua, jossa nainen (Jessica Biel) surmaa yhtäkkiä tuntemattoman miehen rannalla kirkkaassa auringonpaisteessa. Toisella kaudella nuori poika (Elisha Henig) tunnustaa myrkyttäneensä pariskunnan.

Syntinen, perjantaina 20.3. klo 22.00 Yle TV1:llä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla