Kuvat
Yle Kuvapalvelu / NBC
Scott (Tom Everett Scott) on unelmien aviomies ja isä, joka tekee kaikkensa perheensä eteen. Pako-sarjasta tuttu Sarah Wayne Callies näyttelee perheen äitiä, Robinia.
Scott (Tom Everett Scott) on unelmien aviomies ja isä, joka tekee kaikkensa perheensä eteen. Pako-sarjasta tuttu Sarah Wayne Callies näyttelee perheen äitiä, Robinia.

Council of Dads -perhedraaman tarina tuntuu ajoittain turhan siirappiselta, mutta henkilöhahmot vaikuttavat aidoilta.

IS TV-LEHTI: Dramaattisesti ja melko surullisestikin alkava amerikkalainen draamasarja Council of Dads kertoo uusperheestä, jonka onni ja idylli järkkyy, kun perheen isä Scott Perry saa tietää sairastavansa aggressiivisesti leviävää syöpää.

Scott (Tom Everett Scott) on unelmien aviomies ja isä, joka on valmis tekemään perheen eteen kaikkensa.

Ja näin hän myös tekee. Hän päättää turvata perheensä tulevaisuuden oman kuolemansa jälkeen kutsumalla apuun kolme miespuolista ystäväänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Scott pyytää Anthonya, Larrya ja Oliveria perheensä isähahmoiksi, jotka auttavat lapsia selviytymään tulevaisuudesta ilman isää. Perheeseen syntyy neljäs lapsi vain vähän ennen Scottin kuolemaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oliver (August Richards), Anthony (Clive Standen) ja Larry (Michael O'Neill) ryhtyvät isähahmoiksi kuolleen ystävänsä lapsille.

Pako-sarjastakin tuttu Sarah Wayne Callies näyttelee perheen koossa pitävää äitiä Robin Perryä, joka ei ole aluksi innoissaan isähahmojen avusta, mutta tulee lopulta toisiin ajatuksiin.

Konkarituottaja Jerry Bruckheimerin uutuussarja kertoo koskettavasti elämän rajallisuudesta.

Avausjaksossa uidaan välillä varsin syvissä vesissä. Helpotusta perheen tilanteeseen lienee toivottavasti luvassa tulevissa jaksoissa.

Scottin jättämät kirjeet isähahmoille koskettavat. Aidon oloisten henkilöhahmojen vuoksi sarja saa anteeksi sen, että tarina vaikuttaa välillä hieman liiankin siirappiselta.

Council of Dads, TV2 klo 22.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla