Saara Aalto kilpailee Brittien Dancing on Ice -kilpailussa 11 muuta brittijulkkista vastaan näyttävässä jäätanssishow’ssa. Jäällä nähdään myös suomalainen ammattilaisluistelija Alexandra Schauman julkkisparinsa kanssa.

IS TV-LEHTI:  Kaunisääninen laulaja Saara Aalto on todellinen tosi-tv-kilpailujen konkari. Viime keväänä Suomea euroviisuissa edustanut Aalto on esitellyt laulutaitojaan useammassa television kykykilpailussa. Hän on leimautunut ikuisen kakkosen rooliin, sillä Aalto on sijoittunut toiseksi niin Uuden musiikin kilpailussa, Voice of Finlandissa kuin myös Britannian X Factorissa.

Nyt Aalto tekee uuden aluevaltauksen tosi-tv:n kentällä. Tällä kertaa hän ei kilpaile laulutaidoillaan, vaan hän pääsee kokeilemaan aivan toista lajia: jäätanssia.

Dancing on Ice on Englannissa kehitetty formaatti, jossa julkisuuden henkilöt opettelevat luistelemaan ja he taistelevat viikoittain tuomariston ja yleisön äänistä ja jatkopaikasta. Se on yksi Britannian suosituimmista viihdeohjelmista: ohjelman katsojaluvut ohittivat viime vuonna esimerkiksi Britannian X Factorin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saara Aalto aloitti luistelutreenaamisen ohjelmaa varten jo hyvissä ajoin lokakuussa. Mutta toisin kuin muut ohjelman kilpailijat, hän treenasi kiertueensa vuoksi Suomessa suomalaisen valmentajan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ohjelmassa Aallon opettaja ja pari on Hamish Gaman. Aalto on aiemmin kertonut, että hänellä on yksi suuri valttikortti muihin kisailijoihin verrattuna.

– Ihan uskomatonta, että minut pyydettiin mukaan näin isoon brittiläiseen tv-show’hun. Tuotantoyhtiön ihmisillä oli suut auki, kun kerroin, että oikeastaan kaikki suomalaiset osaavat luistella. Monet brittiläiset eivät ole koskaan edes kokeilleet luistelemista, sen takia tällä show’lla on maassa suuri viihdearvo, Aalto on selittänyt.

– Itse olen luistellut lapsena aika paljon, joten luulen, että minulla on pieni etumatka muihin kilpailijoihin ainakin aluksi. Minulle on kerrottu, että kilpailijat ottavat kisan aika tosissaan ja kehittyvät huimasti treenikauden aikana, joten nyt mun on todella annettava kaikkeni! Olisi aivan huippua, jos suomalainen jääprinsessa voisi voittaa tämän kisan, kommentoi Aalto tunnelmiaan lokakuun alussa.

Jim-kanavalla voi seurata Saara Aallon menestystä kisassa melko tuoreeltaan, sillä meillä jaksot esitetään viikko Britannian suoran lähetyksen jälkeen.

Saara Aallon lisäksi ohjelmassa kilpailevat muun muassa näyttelijä Richard Blackwood, Pussycat Dolls -yhtyeen laulajana toiminut Melody Thornton, kuuluisa tanssijakoreografi James Jordan, Westlife-poikabändin entinen laulaja Brian McFadden sekä Gemma Collins, joka on yksi Englannin tunnetuimpia tosi-tv-tähtiä. Jäällä nähdään myös suomalainen ammattilaisluistelija Alexandra Schauman julkkisparinsa kanssa.

Dancing on Ice, Nelonen ja Jim klo 20.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla