Kuvat
MTV, Sanoma-arkisto ja Instagram
Muistatko vielä heidät?
Muistatko vielä heidät?

Sini ja Vesa. Johanna ja Markus. Tiina ja Samuel. Sari ja Antti. Viola ja Esa. Nämä viisi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunutta paria ovat yhä yhdessä. Mutta mitä kuuluu muille ohjelmassa avioituneille?

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuuden kausi alkoi eilen tiistaina jaksolla, jossa paljastettiin uudet avioparit. Heidät vihitään ensi viikon jaksossa. Tässä ovat sinkut, jotka nyt purjehtivat sokkoina avioliiton satamaan:

Ohjelmasta on nähty jo viisi kautta, ja naimisiin on mennyt yhteensä 15 paria.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Selvitimme, mitä kullekin ohjelmassa mukana olleelle kuuluu nyt. Osa on päivittänyt kuulumisiaan someen, mutta muutama on kadonnut julkisuudesta kokonaan. Jokaiselta kaudelta yksi pari on yhä yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime kausi eli 5. kausi

Heikki ja Miina

Köyhyystutkija Heikki ja valtiotieteiden maisteriopiskelija Miina olivat viime kauden ylivoimaisesti kiinnostavin pari. Heikki ei peitellyt pettymystään, kun tapasi Miinan ensimmäisen kerran hääpäivänä. Hän tuli tunnetuksi myös möläytyksistään, jotka liittyivät muun muassa Miinan tyyliin. Pari löysi pikku hiljaa kuitenkin yhteisen sävelen, ja molemmat olivat sitoutuneita suhteeseen. 

Viime jouluna Miina ja Heikki kertoivat Me Naisille, että he löysivät ”uuden vaihteen” tutustumiseen ohjelman jälkeen. 

– Meillä on edelleen hyvä keskusteluyhteys, joka on kannatellut meitä tähänkin asti. Siitä haluamme pitää kiinni. Osoitamme rakkautta ja sitoutumista toisiimme sanoin ja teoin, Miina kertoi joulukuussa.

– Minulle on tärkeää, että suhteessa on tietynlainen varmuus ja tasapaino. En ole aiemmin kokenut samanlaista varmuutta siitä, että olen oikean kumppanin kanssa suhteessa, kuin nyt Miinan kanssa, Heikki sanoi.

Vielä alkuvuodesta Heikki päivitteli silloin tällöin Instagram-tililleen parin kuulumisia.

Valitettavasti keväällä pari kuitenkin ilmoitti erostaan. Tuolloin Heikki julkaisi Instagramissa kuvan, jossa luki: Erot ovat pettymyksiä. Suuret pettymykset kasvattavat ja opettavat kaikkein eniten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heikki Palviainen (@heikkipalviainen) on

 

Eetu ja Rosa

Palotarkastaja Eetulla ja sairaanhoitaja Rosalla oli niin vaikeaa heti alusta alkaen, että ero oli lähes itsestään selvä. Viime vuoden lopulla Eetu kertoi MTV:lle seurustelevansa ja että suhde alkoi jo viime kesänä, sen jälkeen kun hän ja Rosa päättivät erota. Muuten Eetu ja Rosa eivät kuulumisiaan ole päivitelleet.


Sini ja Vesa

Lastenhoitaja Sini ja matematiikan opettaja Vesa olivat viime kauden pareista kaikista tasaisin. Tosin katsojien lisäksi myös he itse miettivät, onko heidän välilllään riittävästi – tai oikeastaan yhtään – kipinää.

Oli tai ei, niin ainakin pari on vielä yhdessä. 

Vesa kertoi hiljattain Ilta-Sanomille, että kaksikko on etäsuhteessa. Vesa asuu isovanhempiensa vanhassa talossa Turengissa ja Sini yksiössä Tampereella.

– Alun perin suunniteltiin, että muutamme yhteen tänä syksynä. Työkuviot seisovat kuitenkin paikallaan. Toisaalta olemme hyvin tyytyväisiä tähän tilanteeseen. Ei ole painetta muuttaa saman katon alle jommankumman luo, Vesa sanoi IS:lle.

Vesa elokuussa 2019. Kuva: Sanoma-arkisto / Viena Kytöjoki
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onnellinen❤

A post shared by Sini Rissanen (@sinirissanen) on

Sini julkaisi viikko sitten Instagram-tilillään yhteiskuvan Vesan kanssa. Kuvatekstiin hän kirjoitti ”Onnellinen”.

4. kausi

Mari ja Petri

Pilli-gate. Rahka-gate. Pyörä-gate. Vieläkö muistat Marin ja Petrin suhteen hämmentävimmät hetket? Marilla ja Petrillä ei synkannut sitten yhtään, ja he päätyivät historialliseen eroon kesken kauden.

Moni katsoja ihmetteli tuolloin, mitä ohjelman asiantuntijat ajattelivat, kun naittivat Marin ja Petrin. Ohjelman asiantuntijan Tony Dunderfeltin mielestä kaksikko ei yrittänyt riittävästi.

Ilta-Sanomat tiesi kertoa viime viikolla, että Mari on vilahtanut Maajussille morsian -ohjelmassa. Hän lähetti kirjeen yhdelle maajusseista, suomenruotsalaiselle Patrickille.

Petri on pysytellyt poissa julkisuudesta ohjelman jälkeen.

Esa ja Aliisa

Veturinkuljettaja Esa hurmasi katsojat, mutta ei aviopuolisoaan Alisaa, ja kaksikko päätyikin eroon kauden viimeisessä jaksossa.

Vuosi sitten Esalla tuntui menevän hyvin, sillä hän kertoi Me Naisille löytäneensä kumppanin. Anna-niminen nainen lähestyi Esaa sosiaalisen median kautta ohjelman päättymisen jälkeen.

– Rinnalla on sellainen kumppani kuin olen halunnutkin. Hän on parasta elämässäni, Esa kertoi viime syksynä.

Tuolloin suunnitteilla oli muutto saman katon alle.

Johanna ja Markus

Markus ja Johanna eivät ole kertoneet kuulumisiaan vuoteen, mutta elokuussa 2018 he kertoivat Annan haastattelussa ostaneensa yhteisen asunnon Turusta.

– Elämämme peruselementit alkavat olla nyt kohdillaan. Haluamme nauttia yhdessäolosta, reissaamisesta ja yhteisten asioiden suunnittelemisesta, Johanna sanoi haastattelussa.

3. kausi

Tiina ja Samuel

Tiina ja Samuel ovat yksi harvoista pareista, jotka ovat yhä yhdessä. He ovat harventaneet yhteisen Instagram-tilinsä päivitystahtia, mutta kertovat siellä kuulumisiaan aina silloin tällöin.

Iltalehden mukaan Tiina ja Samuel hoitavat suhdettaan terapiassa.

– Me käymme parisuhdeterapiassa kuukauden, parin välein. Se on meidän yhteinen harrastus. Olemme käyneet siellä jo pitkään, Tiina sanoi lehdelle elokuussa.

Milla ja Kimmo

Milla ja Kimmo jatkoivat suhdettaan ohjelman jälkeen, mutta päätyivät eroon tammikuussa 2018 puolentoista vuoden liiton jälkeen.

Kumpikaan ei ole kertonut mahdollisista uusista suhteista julkisuudessa. Sen sijaan Kimmo on julkaissut ahkerasti kuvia Instagram-tilillään. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tikkurilafestivaali

A post shared by Kimmo Pakarinen (@kimbeehehe) on

Tikurila-festivaaleilla Kimmo näyttää törmänneen ainakin Sara Sieppiin ja muihin Ensitreffit alttarilla -kohtalotovereihinsa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tikkurilafestivaali #sarasieppi #nofilter @tikkurilafestivaali

A post shared by Kimmo Pakarinen (@kimbeehehe) on

Heidi ja Mikko

Heidin ja Mikon suhde oli aluksi yhtä pussailua – ja suhde vaikutti jopa liian hyvältä ollakseen totta. Suhde muuttui kuitenkin nopeasti riitaisaksi, ja lopulta pari päätti erota

Julkisuudessa kaksikko ei ole ohjelman jälkeen juurikaan ollut. Loppuvuodesta 2017 Mikko kertoi muuttaneensa pääkaupunkiseudulle ja seurustelevansa, mutta tuoreita kuulumisia kumpikaan ei ole julkisesti kertonut.

2. kausi

Sari ja Antti

Sari ja Antti ovat toisen kauden pareista ainoa, joka on yhä yhdessä. Ohjelman jälkeen he ovat etsineet kotia Asuntokaupat sokkona -ohjelmassa. Heillä on vuonna 2016 syntynyt lapsi. Pari on kertonut suhteensa vaiheista Me Naisten haastattelussa. Lue juttu:


Tanja ja Roni 

Tanjalla ja Ronilla oli vaikeuksia alusta asti. Pari päätti lopulta hakea avioeroa Ronin toiveesta.

Tanja ei ole sittemmin puhunut parisuhdeasioistaan julkisuudessa, mutta on kertonut joitakin kuulumisiaan Instagram-tilillään. Heinäkuun lopussa hän julkaisi dramaattisen kuvan, joka oli otettu sairaalassa vuosi sitten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ehkä elämäni mullistavimman vuosipäivän kunniaksi on hyvä pohdiskella terveyttä ja hyvinvointia vähän syvällisemmin 😊 . Ajattelin aina aikaisemmin, että lähes täydellisen terveellisillä elämäntavoilla voi ehkäistä pahimmat sairaudet ja elää tervettä elämää. Kunnes tasan 365 päivää sitten koin kantapään kautta, ettei elämä menekkään näin. Kun terveen ihmisen keho pettää keskellä kirkasta päivää ja kuskataan ambulanssilla sairaalaan, se on aikamoinen shokki ja pistää miettimään omia elämänarvoja. . Valitettavan usein terveys ja hyvinvointi kiedotaan ulkoisiin ominaisuuksiin, vaikka ulkoisella habituksella ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa. Pyöreä ihminen voi olla täysin terve, kun taas hoikka vakavasti sairas. Ihmisen hyvinvointi on aina yksilöllistä ja monen kohdalla hyvin erilaista. Jokaisen tulisikin omia hyvinvoinnin peruspilareita kootessa miettiä, mistä mä oikeasti nautin, mistä tulee hyvä olo ja mikä mut tekee onnelliseksi. Kaikille kun ei toimi samat asiat. Kaikenlisäksi on myös hyvä muistaa, että vaikka mitä tekisi, kaikkia sairauksia ja vaivoja ei vaan kertakaikkiaan voi ehkäistä. Ja vaikka sitten sairastuisikin, voi elää silti hyvää elämää 😊 . Mä en tule saamaan enää koskaan terveen papereita, mutta mennyt vuosi on opettanut niin paljon, ettei se enää haittaa ja koen voivani paremmin kun vuosiin. Olen löytänyt oman juttuni liikunnan suhteen, oppinut kuuntelemaan kehoani ja ennen kaikkea tiedän mitä haluan tehdä isona. Kohtalon ivaa? Sanoisin, että kyllä. . Siispä, kuuntele itseäsi, nauti elämästä, tee asioita joista tulee hyvä olo, elä itsesi näköistä elämää ja tavoittele unelmia. Terveys ja hyvinvointi koostuu kehosta ja mielestä, ei vaan jommasta kummasta 🙏 . #hyvinvointi #terveys #epilepsiaelämää #vuosipäivä #kehojamieli #kokonaisvaltainenhyvinvointi #kehonkuuntelu #elämänmuutos

A post shared by Tanja Huusko (@tanjahuusko) on

Roni puolestaan on julkaissut kesällä kuvan, jossa hän suutelee vaaleaa naista.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perjantai käytii Porvoos pyörähtää ❤😊

A post shared by Roni Tuovola (@ronttone) on

Lisäksi Ronin Instagram-kuvissa seikkailevat säännöllisesti Ensitreffit alttarilla -kauden ensimmäiseltä kaudelta tuttu Olli ja Iholla-sarjasta tuttu Esko.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ruisrock #eiseookuvetäävaa

A post shared by Roni Tuovola (@ronttone) on

Keskellä Iholla-sarjasta tuttu Esko.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

IHAN TYHMÄ KUVATEKSTI!!!#mmkisat2019 #kosice #michalovce #steelarena #jackpub #pelipäivä #hallilla #slovakia

A post shared by Roni Tuovola (@ronttone) on

Vasemmalla Ensitreffit alttarilla -ohjelman 1. kauden Olli.

Mari ja Jouni

Mari ja Jouni toivoivat molemmat hartaasti, että suhteesta tulisi jotain. Niin ei kuitenkaan käynyt. Marin mielestä suhde jäi lopulta turhan etäiseksi, eikä lempi leiskunut silloin, kun kamerat eivät olleet kuvaamassa paria. Julkisuudessa Mari ja Jouni eivät ole olleet ohjelman jälkeen. 

1. kausi

Miia ja Olli

Miian ja Ollin suhde oli ohjelmassa melkoista vuoristorataa. Vaikeuksista huolimatta pari päätyi lopulta jatkamaan yhdessä, ja vielä vuosi ohjelman jälkeen heillä tuntui menevän hyvin. Tuolloin kaksikko antoi yhteishaastattelun Me Naisille. Lue juttu: 

Pari ei kuitenkaan ole ollut enää vuosiin yhdessä, ja molemmilla on omat kuvionsa.

Miia meni kihloihin vuosi sitten, ja häitä juhlitaan tänä vuonna. Viikko sitten hän kertoi blogissaan häämekkokriisistään ja että häät ovat ”vain viikkojen päässä”.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mä ja mun 🥰 valmistaudutaan kylmään @teppovinnipek pipon kera. 😅 Koh Samui oli jees ja aika perus thaikkusettiä. Jos paratiisiin haluaa, niin suunnatkaa ehdottomasti Karibialle tai Filippiineille. 😎 Thaimaan paras puoli on rehellisesti sanottuna se, että siellä on edullista ja lämmintä. On ainakin saanut vaan olla ja juoda mahan täydeltä mango shakeja. 😋 Nyt on puhtia muuttaa ensi viikolla uuteen kämppään - en malta odottaa. Tiedossa ei ole perus bloggaajan huikea ja kuvauksellinen talo vaan ihan perus kämppä hyvällä sijainnilla ja superedullisella vuokralla, koska fiksu ihminen säästää tulevaisuuden kivoihin juttuihin. 😆🤔😉

A post shared by Miia Ezen - Beauty Blogger (@miiaezen) on

 

Instagramin perusteella Olli on nauttinut tänä kesänä festareista ja ystäviensä häistä.

Ollin seurana Ilosaarirockissa oli ainakin Iholla-Esko sekä Salatuista elämistä tuttu Mikko Parikka. Olli näyttää tavanneen kesällä myös Bachelorette-Jennyn.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇭🇷 #holiday @jennyaurajoella @eskokoo

A post shared by Olli Laine (@obie_lance) on

Pia ja Jussi

Pialle ja Jussille riitti viisi viikkoa yhteisasumista, ja he päätyivät eroon jo ohjelman lopuksi. Ero sujui kuitenkin sopuisasti, sillä kaksikko järjesti yhteiset erojuhlat.

Molemmilla vaikuttaa menevän yksityiselämässään mukavasti. Jussi kertoi hiljattain Instagramissa, että hänestä on tullut isä.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katse eteen ja suupielet ylöspäin.❤ #babypätkis #1vk #easyliving

A post shared by Jussi (@sumijussi) on

Jussi julkaisi elokuun lopussa kuvan lapsestaan. Hän on julkaissut myös useita kuvia uudesta puolisostaan.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soon... 👪❤ 📸@susannakaroliinak #babypätkis #pöhköjatosipöhkö

A post shared by Jussi (@sumijussi) on

Myös Pialla on uusi kumppani. Hän meni naimisiin tänä kesänä.

– Tulkoon siis tiettäväksi, että tästä hetkestä eteenpäin voitte kusua minua rouvaksi! Pia kirjoitti vihkisormuskuvan yhteyteen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ensin ajattelimme, ettemme kerro kenellekään. Meinasimme myhäillä ja vaihtaa katseita vain keskenämme. Mutta olisihan se tullut ilmi ennemmin tai myöhemmin, viimeistään sitten, kun palailisimme mökkikesän jälkeen kaupunkiin valkokulta nimettömissämme välkehtien. Tulkoon siis tiettäväksi, että tästä hetkestä eteenpäin voitte kutsua minua rouvaksi! 👰🏻💘🤵🏻 We said I do! ⠀ ps. Koko tarina blogissa, klikkaa linkkiä biossa! 💒 ⠀ 📸: @t_kurko ⠀ #naimisissa #häät2019 #kesähäät #rouva #vaimomatskuu #hääkuva #vihkisormus #kosinta #vihkiminen #rakkaudenkesä #pelkkäälovee #tahdon #myötäjavastoinkäymisissä #ikuisestisinun #foreveryours #mekaksi #aikuistenperhe #uusipostausblogissa #lyhyenähetkenä

A post shared by Pia Alapeteri🔸Lyhyenä hetkenä (@piapas) on

Viola ja Esa

Violan ja Esan suhde näytti ohjelmassa alusta asti tasapainoiselta. Pari on yhä yhdessä. He saivat esikoisensa kesäkuussa 2016, ja toinen lapsi syntyi tänä kesänä.

Viola on kertonut silloin tällöin kuulumisiaan Instagram-tilillään sekä blogissaan.

Kesäkuussa Viola päivitti kuvan hänen ja Esan häistä parin viisivuotispäivän kunniaksi.

– Me lähdetään nyt hubbyn kanssa metsään vaeltamaan viisivuotisen yhteisen taipaleen kunniaksi – ja mukana vain YKSI lapsi. Ihan villi olo, Viola kirjoitti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla