Me Naiset
|
ME NAISET
Tian ja Jannen seikkailu viettelysten saarella päättyi ennätysajassa. Kuva: Nelonen
Tian ja Jannen seikkailu viettelysten saarella päättyi ennätysajassa. Kuva: Nelonen

Parisuhdetatuointi on peitetty!

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin tänään ennätyksellisen nopea kotiinpaluu. Jannen kanssa saarelle saapunut Tia jätti leikin kesken jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen järkytyttyään kumppaninsa villistä menosta.

Tian päätöksestä tietämätön Janne jatkoi samaa menoa ohjelman toisissakin bileissä. Janne vietti molemmat illat tiukasti kiinni sinkku-Jonnassa, kaksi kolmesta yöstä sylikkäin tämän kanssa – ja valitsi samaisen naisen myös treffikumppanikseen. Tämän illan jaksossa uutispommi pudotettiin hämmentyneelle imatralaiselle: tämä peli oli tässä ja kotiinpaluu edessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Janne ei neljän jakson aikana osoittanut juuri katumusta tekemisistään. Edes viimeisessä kohtaamisessaan musertuneen Tian kanssa Janne tuskin kohautti olkiaan, pikemminkin hän vaikutti enemmän helpottuneelta kuin järkyttyneeltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Hölmö kun on niin ei sille voi mitään, mies totesi.

Laastarisuhde

Nyt Ruutu-suoratoistopalveluun on lisätty muutama videoklippi, jotka avaavat tapahtuneiden taustoja ja seurauksia.

Muutama kuukausi Thaimaan-reissun jälkeen Janne myöntää valehdelleensa väittäessään, että haluaisi jatkaa suhdetta Tian kanssa.

– Oikeasti tarkoitin, että en halua lähteä sieltä yksin pois. Ettei tarvii matkustaa yksin, mies sanoo yhdessä klipeistä.

– Varmaan olisin jättänyt Tian, vaikka ei oltaisi saarelle lähdettykään.

Janne kertoi aikaisemmin ohjelmassa, että Tia oli ex-pariskunnan suhteessa selkeästi hallitseva osapuoli: Tia teki päätökset ja Janne seurasi perässä. Olivatko hölmöilyt ohjelmassa lopulta keino sälyttää myös käytännön eropäätös toiselle?

Vaikka kaksikko poistui saarelta vielä parina, tuoreissa videoklipeissä Jannen pariskuntatatuointi on jo peitetty uudella ruusuaiheisella kuvalla. Mies tunnustaa, että Tia oli alunperinkin hänelle niin kutsuttu laastari. Aiemmin pitkässä parisuhteessa ollut mies syöksyi uuteen suhteeseen Tian kanssa vauhdilla.

– Mietin, että on menty vähän turhan nopeesti. Sitten kun ne tavarat oli tuotu, eipä siinä enää voinut mitään, Janne sanoo Tian muutosta luokseen Imatralle.

Janne ei ole painanut jarrua ohjelman jälkeenkään. Hän etsi saarelta löytyneen Jonnan käsiinsä heti.

– Kun sain puhelimeni pudottuani ohjelmasta, Janne laittoi viestiä ja sovittiin, että hän tulee mua kentälle vastaan, Jonna kertoo.

Jonna ja Janne eivät kuvausten jälkeen ole malttaneet olla toisistaan erossa viikkoa kauempaa. Kuva: Nelonen
Jonna ja Janne eivät kuvausten jälkeen ole malttaneet olla toisistaan erossa viikkoa kauempaa. Kuva: Nelonen

Siitä asti Janne ja Jonna ovat viettäneet aikaa tiiviisti yhdessä, ja Janne suunnittelee jo muuttoa Helsinkiin. Duo Janne ja Jonna on nyt siis virallisesti pari.

Käänteet ohjelmassa eivät rakastunutta Jannea liiemmin paina.

– Ei kaduta yhtään, mitä siellä tapahtui. Kaikki meni loppujen lopuksi hyvin, mies myhäilee ja sanoo, ettei tekisi mitään toisin.

Tärkeä oppi

Vaikka lyhyeksi jäänyt kokemus oli Tialle kova pala ja siitä toipuminen vei aikaa, hänkään ei kadu mukaan lähtemistä.

– Ehdottomasti kannatti lähteä! Nyt ollaan sitten yhtä kokemusta rikkaampi ja viisaampi, että tietää vähän paremmin ensi kerralla, hän sanoo nyt.

Jo saarelta lähtiessä suhteen päättymistä uumoillut Tia kertoo, että lopullinen eropäätös tehtiin kolme päivää kotiinpaluun jälkeen. Hän on muuttamassa ex-parin yhteisestä Imatran-kodista takaisin vanhaan kotikaupunkiinsa Lappeenrantaan tämän kuun lopussa.

– Tällä hetkellä ei olla Jannen kanssa missään tekemisissä, eikä puheväleissä.

Myös erosta toipuva nainen on löytänyt elämäänsä uuden onnen, nimittäin pienen koiranpennun.

– Sen samojedinpennun, joka yhdessä varattiin, kävin itse noutamassa. Nyt oon viettänyt onnellista aikaa Pörrön kanssa ja koulussa, Tia kertoo.

Tossuttamisesta syytetyllä Tialla on erilainen näkemys päätöksenteosta ja valtasuhteista hänen ja Jannen parisuhteessa. Hänen mielestään kaikesta keskusteltiin yhdessä ennen lopullisia päätöksiä.

– Sen tatuointihommankin kanssa ilmoitin Jannelle,  että lähdetäänkö ottamaan tatuoinnit, mutta kysyin hänenkin mielipidettä.

Tiakin on jo varannut uuden tatuointiajan. Juontaja Sami Kuroselle hän kertoo oppineensa koettelemuksistaan tärkeän asian:

– Ole itsenäinen ja vahva nainen äläkä luota keneenkään!

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa. Me Naiset, Nelonen ja Ruutu kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Miehen mallia?

Harvinaisen munaton jätkä. Ilmeisesti Jannen tapa ratkoa parisuhteen ongelmia on pettää ja rynnätä uuden naisen luokse. Ootappa vaan Jonna, kohta tuo selkärangaton jätkä tekee samat sinulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla