Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähdyt Vilma ja Juuso palaavat viettelysten saarelle. Kuva: Nelonen
Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähdyt Vilma ja Juuso palaavat viettelysten saarelle. Kuva: Nelonen

Sosiaalisen median ehkä puhutuimpiin ohjelmiin lukeutuvasta Temptation Island -ohjelmasta nähdään jo viides kausi. Mukana ovat myös Temptis-legendoiksi muodostuneet Juuso ja Vilma!

IS TV-LEHTI: Temptation Island Suomi  -sarjassa on tällä kertaa mukana myös ohjelmassa aiemmin nähtyjä henkilöitä, kuten kolmannella kaudella melkoista draamaa aiheuttanut espoolaispariskunta Juuso, 29, ja Vilma, 24, sekä viime kaudella sinkkuna nähty Meiju, 28, joka saapuu saarelle tällä kertaa melko tuoreen miesystävänsä Iironsa, 32, kanssa.

Aiemmin saarella olleet tietävät ennalta, mitä ohjelman sinkut tekevät ja mitkä viettely-yritykset toimivat parhaiten.

– Kohtelias herrasmies on aina paras viettelijä, mutta ihmisessä pitää olla myös jotain twistiä – ja joissain asioissa pitää olla vähän tuhmakin, Vilma sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Juusoa puolestaan vetävät puoleensa ihmiset, jotka ovat aitoja, rehellisiä ja omia itsejään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juuso ja Vilma kuitenkin paljastavat, että tällä kaudella viettely-yritykset yritetään vahvasti sivuuttaa, sillä he todella haluavat pitää parisuhteensa kasassa.Viime kerralla suhde oli kuvausten jälkeen murenemispisteessä.

– Meillä on edelleen tiettyjä juttuja suhteessamme, jotka kummittelevat, ja niihin halusimme saada tällä kaudella vastauksen, Vilma kertoo.

Tuotantoyhtiö pyysi heidät tälle kaudelle mukaan, ja pari suostui pohdinnan jälkeen. He toivovat, että somepalaute olisi nyt vähemmän negatiivista. Viime kerralla palaute oli Juuson mukaan ansaittua.

– Ihan omalla toiminnallani aiheutin sen, että jos käyttäydyn kuin ihmisperse, niin palaute on sen mukaista.

Aiemmin saarella sinkun roolissa ollut Meiju sanoo, ettei kukaan varsinaisesti yritä vietellä ketään.

– Enemmänkin koen, että se on sellaista tuen antamista rankkojen iltanuotioiden jälkeen, Meiju sanoo.

Hän kertoo saaneensa useilta sinkkumiehiltä tällä kaudella tukea.

Rajuakin parisuhdedraamaa on luvassa, sillä pariskuntien osapuolet alkavat sekoilla nopeasti omiaan sinkkujen joukkoon päästyään. Esimerkiksi Meiju kuulee Iirosta epämiellyttäviä asioita.

– Ensimmäisten päivien jälkeen saarella ei ollut helppoa. Ne viestit, mitä sain toiselta puolelta... siitä heräsi epäilys, että haluaako toinen olla tässä, Meiju kertoo.

– Opin itsestäni saarella sen perimmäisen syyn, miksi olen pettänyt aiemminkin, Iiro jatkaa.

Temptation Island Suomi 5, Nelonen klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla