Naisten ensimmäisellä iltanuotiolla ollaan vakavissa tunnelmissa. Kuva: Nelonen
Naisten ensimmäisellä iltanuotiolla ollaan vakavissa tunnelmissa. Kuva: Nelonen

Temptation Island Suomi -sarjassa on tainnut käynnistyä kausien kausi! Tänään iltanuotiolla koetaan heti suuria tunteita, eikä suinkaan hyvässä mielessä.

Temptation Island Suomi -osallistujat kerääntyivät illan jaksossa ensimmäistä kertaa iltanuotion äärelle.

Kuten ensimmäisen jakson perusteella saattoi jo uumoilla, saaren varatut miehet saavat katsella videoita edellisillan bileistä rauhallisin mielin. Kaksi naisista kokee kuitenkin karvaan pettymyksen.

Edelliskaudella sinkkuna mukana ollut Meiju kertoi etukäteen luottavansa Iiro-kumppaniinsa sataprosenttisesti. Hän myöntää kuitenkin jännittävänsä videon sisältöä melkoisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Mietin vaan sitä, että tää on ollut ihan sairas virhe, että me ollaan lähetty tänne, nainen kertoo juontaja Sami Kuroselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Videolta Meiju näkee, että Iiro ei liikoja pidättele. Mies viettää heti ensimmäisen illan tiiviisti kiinni sinkku-Janinassa. Videon lopussa Iiro halaa Janinaa makuuhuoneessa, ja tämä riisuu alastonta vartaloa verhonneen kylpytakin.

Auts!

Musertunut Meiju uskoo, ettei aiemmissa suhteissaan pettänyt Iiro itse pidä käytöstään minään.

– Se varmaan sanoisi, että se on ihan normaalia.

Meiju toteaa iltanuotiolla, ettei hänellä ole Iirolle enää mitään sanottavaa. Ohjelman juontaja Sami Kuronen kysyy vielä, mitä Meiju luulee tapahtuneen.

– En mä tiedä, eikä mua enää kiinnosta.

”Miten se voi tehdä noin?”

Myös Tian luottamus Janneen kokee kovan kolauksen, kun Tia joutuu katselemaan videolta Jannen railakasta menoa sinkku-Jonnan kanssa. Kaksikko suutelee toisiaan pidäkkeettä sekä muun bileporukan seurassa että kahden kesken.

Tunnelma naisten iltanuotiolla on kertakaikkisen lannistunut.

– Miten se voi tehdä miulle noin. Se tietää, että mä oon sen takia muuttanut Imatralle, tehnyt kaiken, ja meille tulee koira, Tia sanoo.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin, klo 21.00. 

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla