Biisipaljastus! Vain elämää -suosikkiohjelman kymmenes kausi käynnistyy toden teolla tulevana perjantaina. Antti Tuiskun päivänä paljastuu huvittava yksityiskohta miehen superhitin alkuperästä. 

Elastinen on valinnut Antti Tuiskun päivänä versioitavaksi kappaleen Keinutaan. Voit katsoa esityksen yllä olevalta videolta.

Ennen vetoa Antti paljastaa, millaisesta keskustelusta Kalle Lindrothin ja Jurekin kanssa kirjoitettu kappale sai alkunsa.

– Kolmen nuoren miehen keskustelu päätyi seksikeinuihin, mihin muuhunkaan! Ruvettiin puhumaan kaiken maailman asioista, miten ihmeellisiä juttuja maailmassa onkaan, ja siitä jäi meille tämä keinutaan, Tuisku nauraa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Elastisen leuka putoaa auki, kun hän kuulee tarinan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kun Antin tietää, olisi ehkä pitänyt arvata, että tähän liittyy jotain härskimpää banaaniasiaa kuin mitä pinnalle näkyy, Elastinen nauraa.

– En muista, sanoinko minä vai Jurek, että pitäisikö tämän olla Suomen Macarena. Että mitä jos keksittäisiin tähän sellaiset säkeistöt, että tässä opetetaan uusi tanssi. Siitä tuli ihan törkeän hyvä, mutta meillä oli sellainen olo, että jotta tämä biisi olisi kymmenen plus potenssiin, niin tähän pitäisi saada VilleGalle fiittaamaan, Tuisku kertoo.

Vain elämää -pöydän ääressä istuva VilleGalle paljastaa, ettei aluksi tiennyt, miten suhtautua fiittauspyyntöön.

– Se oli hauska juttu mullekin, kun Antti Tuisku ei ollut tullut vielä takaisin ja kysyitte mua vierailemaan. Olin vähän, että Antti Tuisku on silleen, no… Sos, en tiedä, räppipiireissä ja tälleen… En ensin uskaltanut kertoa meidän Jarelle tuosta yhtään mitään, VilleGalle tunnustaa.

– Silloin oli vauhti päällä, heräsin aamulla ja Jurek soitti, että sun pitäisi olla vartin päästä studiolla. Kirjoitin säkeistön siinä matkalla ja tuli ihan hauska juttu, kannatti tehdä ja kiitos, kun pyysit mukaan, VilleGalle sanoo.

– Vedän kaksi kärpästä yhdellä iskulla, Elastinen toteaa tulkinnastaan hilpeänä.

Vain elämää perjantaisin klo 20 Nelosella. Me Naiset ja ohjelmaa esittävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Emma Nieminen Askola

Antti Tuisku päivän kruunaa kaiken ainakin bailataan vieläkin enemmän Elastisen laulunäänet kruunasi päivän hienoa Minä Emma rakastuin siihen kappaleeseen kovasti Keinutaan hittibiisi menee sydämen asti melkein räjähtää ilmaan pidän Antti Tuisku kappaleesta koska Emman salainen mies ystäväni joka siihen artistiin fani joka kuuteleen paljon tiedän kaiken

Sisältö jatkuu mainoksen alla