Mitä väliä sillä on, mitä muut sinusta ajattelevat, kysyy Piia ”Pipsa” Viena illan lyhytdokumentissa. Värikäs elämäni -blogista tuttu Pipsa pukeutuu miten lystää, ja rohkaisee muita samaan. 

Saako ylipainoinen pukeutua miten tahtoo? Satakuntalainen Piia ”Pipsa” Viena, 34, tahtoo avata asiaa Perjantai-dokkarissa. Selvästi ylipainoinen nainen valitsee ylleen aniliininpunaista, kanariankeltaista tai indigonsinistä ihan miten huvittaa. Eikä välitä, vaikka allit tai polvitaipeet hieman hölskyisivät.

– Lihava ei saisi näkyä. Ei saisi käyttää värikkäitä värejä, ei shortseja, varsinkaan jos on tukkipölkyn kokoiset jalat, ei missään nimessä, vaikka olisi kesä ja 35 astetta lämmintä, hän kuvailee ympäröiviä normeja.

Elämäniloinen Pipsa haluaa rohkaista ihmisiä olemaan rohkeasti oma itsensä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Mitä muut ajattelee? Mitä sillä on väliä? Ne näkee sut ehkä kaksi sekuntia jossain kadulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ami Assulinin ohjaama lyhytdokumentti on avartavaa katsottavaa ja ehdottomasti kestämänsä 10 minuutin väärti. Vaatteiden ohella se sukeltaa syvemmälle Pipsan maailmaan.

Lihava saa ja voi olla onnellinen ja terve. Pipsa bloggaa teemasta Värikäs elämäni -blogissa.

Pipsa kertoo laihduttaneensa jo yli 40 kiloa ja käyvänsä kuntosalilla kerran viikossa. Hän tahtoo laihduttaa lisää parantaakseen terveyttään.

– Yleensä sitä ajatellaan, että kun lihava menee kuntosalille, niin se nauretaan pihalle. Mitä sä kuvittelet täällä tekeväsi? Kyllä muakin epäilytti, mutta ei ollut mitään. Täällä kaikki ovat olleet, että ei muuta kuin messiin vaan.

Perjantai-dokkari: Lihava ja onnellinen, TV1 klo 21.35.

Sisältö jatkuu mainoksen alla