Prinssi Harryn ja hänen vaimonsa Meghanin toukokuussa syntynyt esikoinen on jo dokumenttinsa ansainnut.
Prinssi Harryn ja hänen vaimonsa Meghanin toukokuussa syntynyt esikoinen on jo dokumenttinsa ansainnut.

Illan dokumentti käy läpi Sussexin herttuaparin ensimmäisen aviovuoden käänteitä, jotka huipentuvat kuninkaallisen vauvan syntymään. 

IS TV-LEHTI: Ison-Britannian prinssi Harry ja amerikkalainen näyttelijä Meghan Markle saivat toisensa unelmahäissä toukokuussa 2018. Ensimmäisen hääpäivän kynnyksellä parin onni täydentyi perheenlisäyksellä.

Prinssi Harryn ja hänen vaimonsa Meghanin esikoinen Archie Harrison Mountbatten-Windsor syntyi torstaina 6. toukokuuta. Sussexin herttuapari esitteli vauvansa hetimiten medialle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään TV5 esittää upouuden dokumentin aiheesta. Harry ja Meghan: Kuninkaallinen vauva (Harry & Meghan Royal Baby Special) pureutuu parin rakkaustarinaan, Meghanin asemaan brittihovissa sekä esikoispojan syntymään yksityisessä lontoolaissairaalassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hoviin erikoistuneet asiantuntijat analysoivat ohjelmassa sekä mennyttä että tulevaa. Miten itsenäinen ja voimakastahtoinen herttuatar onnistuu toteuttamaan omanlaistaan äitiyttä?

Kuninkaallisen perheen lähipiiristä on paljastettu, että Harry on reippaasti seurannut isoveljensä kruununprinssi Williamin jalanjäljissä ja vaihtanut pienokaisen vaippoja. 

Sussexin herttuapari halunneekin välttää monet antiikkiset perinteet lapsen kasvatuksessa ja antaa modernin esimerkin pienokaiselleen. Archie tulee elämään monikulttuurisessa perheessä.

Meghanin matka Hollywood-näyttelijästä kuninkaalliseksi on ollut melko erikoinen, ja sitä ovat värittäneet monenlaiset huhut Meghanin ongelmista oman sukunsa ja hovin työntekijöiden ja jäsenien kanssa.

Kun vauvan syntymästä julkaistiin hovin virallinen tiedote, kuninkaallisten lisäksi mainittiin Meghanin puolelta vain hänen äitinsä Doria Ragland. Meghanin isää Thomas Marklea ei mainittu.

Välirikko isän ja tyttären välillä on siis ilmeinen. Toisaalta Thomas Markle kommentoi vauvauutisia tuoreeltaan brittilehti The Sunille:

– Olen iloinen kuultuani, että äiti ja lapsi voivat hyvin. Olen varma, että hän kasvaa palvelemaan Britannian kruunua ja kansaa arvokkaasti ja kunnioittavasti. 

Harry ja Meghan: Kuninkaallinen vauva, TV5 klo 20.00

Ylekin ehti jo maanantaina esittää Harry ja Meghan: Ensimmäinen vauva -dokumentin, joka uusitaan perjantaina TV1:llä klo 17.10. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla