Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina avausjaksossa nähdään Samu Haber ja Petteri Orpo. Kuva: MTV3
Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina avausjaksossa nähdään Samu Haber ja Petteri Orpo. Kuva: MTV3

Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt. Juontajakaksikko on valmis laittamaan myös itsensä likoon – lähes kaikessa. 

IS TV-LEHTI: Tänään ruutuun pärähtää melkoinen annos naisenergiaa, kun Vappu Pimiän ja Marja Hintikan uusi keskusteluohjelma Vappu ja Marja Live näkee päivänvalon.

Kaksikon keskustelusarja ei ole keksinyt pyörää uudelleen. Sen sijaan tiedossa on voimakkaasti juontajiensa kannattelema ohjelma, jonka vierastähtäimessä ovat Suomen kuumimmat julkkisnimet.

– Kaksi työhullua ovat kohdanneet toisensa, Marja summaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Genre on tv-konkareille tuttu: Hintikka juonsi aiemmin Ylellä suosittua Marja Hintikka Live -ohjelmaa. Pimiällä puolestaan on talk show -kokemusta Korkojen kera -ohjelmasta Jenni Pääskysaaren kanssa.

Ensimmäisen kerran naiset käärivät hihansa yhdessä vuonna 2015, jolloin he juonsivat Elämä lapselle -konsertin.

– Olimme kummatkin pienten lasten äitejä ja juonsimme siellä imetysrumban välissä, Marja nauraa.

Keikasta jäi tunne, että toisen kanssa voisi tehdä töitä jatkossakin. Syntyi ajatus yhteisestä talk show -ohjelmasta, jota ei tehtäisi vieraiden viihtyvyyden kustannuksella.

– Toivon sydämestäni, että pystymme rakentamaan vieraidemme kanssa luottamussuhteen. Että he tulevat lähetykseen mielellään ja myös lähtevät sieltä hyvällä fiiliksellä, Vappu sanoo.

Juontajakaksikko on valmis laittamaan myös itsensä likoon – lähes kaikessa. Tuoreen talk show -ohjelmansa jokaisessa jaksossa Marja ja Vappu pestautuvat kokeilemaan mitä erikoisimpia työtehtäviä.

– Lastensuojelu olisi minulle varmaan kaikista pahinta. Siihen ei ehkä minun psyykelläni pystyttäisi, Vappu pohtii.

Äiti-minästä ura-minään

Vappu ja Marja ovat tunnettuja suorasukaisesta ja positiivisesta asenteestaan sekä reippaasta otteestaan aiheeseen kuin aiheeseen. He ovat kummatkin myös nelikymppisiä äitejä, jotka ovat onnistuneesti yhdistäneet perhearjen julkiseen uraan.

– Vihaan sitä toitotusta, että aina pitäisi olla paras versio itsestään. Jos odottaisin parasta hetkeä jokaiselle asialle, niin enhän minä tekisi koskaan mitään, Marja huudahtaa.

Arjessa palasten yhteensovittaminen on usein sarja kompromisseja. Vaihto äiti-minästä ura-minään täytyy joskus tehdä vaikka rappukäytävässä.

– Olen joutunut vaihtamaan vaatteita rapussa, kun kotona on aina riski siitä, että joku lapsista pursottaa smoothiet valkoiselle jakkupuvulle. Työpuhelut taas hoituvat parhaiten vessassa, Marja nauraa.

Vappu ja Marja Live, MTV3 klo 21.00

Huomatkaa

Näissä molemmissa ärsyttää
se, että ovat olevinaan niin kauniita
ja huomio vedetään täysillä
itseensä paljastelemalla jotain
imetysjuttuja (hei huomatkaa
tissini!) tai just et työpuheluita
WC:ssä (Hei miettikää mua
vessassa intiimisti). Siksi en
tykkää. Sellaista ihana minä
ja täydellinen minä tyyppistä
jutustelua, josta paistaa itsekehu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla