Big Little Liesin toisella kaudella nähdään jälleen vahvaa näyttelijätyötä. Kuvassa Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Reese Witherspoon. Nicole Kidman ja Laura Dern. Kuva: HBO
Big Little Liesin toisella kaudella nähdään jälleen vahvaa näyttelijätyötä. Kuvassa Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Reese Witherspoon. Nicole Kidman ja Laura Dern. Kuva: HBO

HBO:n menestyssarjan toinen kausi alkaa kesäkuussa. Uusi traileri lupailee yhtä intensiivistä ja koukuttavaa kautta kuin edeltäjänsä oli. Artikkeli sisältää paljastuksia Big Little Liesin ensimmäiseltä kaudelta!

HBO:n huippumenestyneen Big Little Lies -sarjan toisen kauden uusi traileri on ilmestynyt. 

Trailerin perusteella näyttää siltä, että kukin naisviisikon jäsenistä käy läpi ensimmäisen kauden hirvittäviä tapahtumia omalla tavallaan. Ensimmäinen kausi loppui naisten yhteiseen hetkeen rannalla, mutta nyt rauha on selvästi tiessään.

Erityisen huolestuttavalta näyttää Bonnien (Zoë Kravitz) tilanne, sillä hän näyttää olevan räjähdyspisteessä. Naisten niskaan hengittää etsivä, eikä paikkakunnan yhteisökään näytä jättävän viisikkoa rauhaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Katso traileri alta:

HBO on kuvaillut, että toinen kausi käsittelee ”valheiden pahansuopaisuutta, ystävyyden kestävyyttä, avioliiton heikkoutta ja tietenkin raivokasta vanhemmuutta”. Kolmatta kautta ei toistaiseksi ole suunnitteilla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Big Little Liesin näyttelijäkasti on todella vahva. Toisella kaudella päärooleissa nähdään Zoë Kravitzin lisäksi jälleen Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley ja Laura Dern.

Toisella kaudella nähdään myös uusia näyttelijäsuorituksia. Upean Meryl Streepin hahmo tuo uuden säväyksen sarjan dynamiikkaan. Streep näyttelee Celesten (Kidman) anoppia Mary Louise Wrightia, joka haluaa selvittää, mitä hänen pojalleen kävi. Celesten väkivaltainen aviomies Perry (Alexander Skarsgård) ensimmäisellä kaudella. 

– Poikani on kuollut, ja tarvitsen vastauksia, Mary Louise tivaa Celesteltä trailerissa.

Mary Louise (Meryl Streep) haluaa tietää, mitä hänen pojalleen tapahtui. Kuva: HBO
Mary Louise (Meryl Streep) haluaa tietää, mitä hänen pojalleen tapahtui. Kuva: HBO

Sarjaa myös tuottava Reese Witherspoon on kertonut, miten Meryl päätyi sarjaan.

– Meryl soitti minulle ja Nicolelle ja sanoi: ”kuulin, että minulle olisi rooli”, ja niin olikin. Kun olimme aiemmin voittaneet Emmy-palkinnon, Meryl vitsaili, että ”minun pitää varmaan auttaa teitä, koska ohjelmallanne ei mene kovin hyvin”. 

Vielä ei tiedetä, esiintyykö Alexander Skarsgårdia toisella kaudella. Lienee kuitenkin todennäköistä, että Perry nähdään takaumakohtauksissa.

Kaikki toisen kauden seitsemän jaksoa ohjaa Oscar-palkittu naisohjaaja Andrea Arnold

Big Little Liesin ensimmäinen kausi sai runsaasti huomiota. Poikkeuksellisen vahva näyttelijäkaarti oli yksi syy, mutta erityisen paljon keskustelua herätti sarjassa nähty parisuhdeväkivalta. Nicole Kidman on kertonut, että raiskauskohtausten kuvaaminen vaikutti häneen syvästi. Kidman voitti roolistaan Emmy-palkinnon.

Big Little Lies perustuu Liane Moriartyn samannimiseen romaaniin.

Sarjan toinen kausi alkaa HBO:lla 9. kesäkuuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla