Uusi unelmien poikamies Christoffer Forsman on palomies-ensihoitaja ja yrittäjä, jolta ei käytöstavat unohdu.

Neljännen kotimaisen unelmien poikamiehen henkilöllisyys on nyt julki. Bachelor Suomi -sarjan neljännellä kaudella rakkautta etsii suomenruotsalainen 31-vuotias Christoffer Forsman.

Me Naisten saamien tietojen mukaan Christoffer on ”melkeinpä laittoman täydellinen” palomis-ensihoitaja, joka työskentelee myös yrittäjänä. Hänen arjestaan ei siis vauhtia puutu. Christoffer on kotoisin Raaseporista mutta asuu nykyään Helsingissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Christofferille on tärkeää, että kumppani on ystävällinen muita kohtaan. Jos tästä kuvasta voi jotain päätellä, kumppanin olisi hyvä olla myös kissaihminen. Kuva: Nelonen
Christofferille on tärkeää, että kumppani on ystävällinen muita kohtaan. Jos tästä kuvasta voi jotain päätellä, kumppanin olisi hyvä olla myös kissaihminen. Kuva: Nelonen

Bacheloreja on tapana hehkuttaa monisanaisesti, ja myös Christofferia kuvaillaan nyt perin suitsuttaen. Hänen kerrotaan olevan muun muassa:

  • Komea, kohtelias, hauska ja sydämellinen.
  • Menevä ja kunnianhimoinen tyyppi, jolta ei kauniit käytöstavat unohdu.
  • Hienotunteinen ja reilu.
  • Musikaalinen. Hän käy laulutunneilla! 
  • Matkustelu, autot, hyvä ruoka ja viini ovat lähellä Christofferin sydäntä.
  • Valmis asettumaan aloilleen, kun se oikea tulee vastaan.
  • Liikunnallisesti lahjakas tyyppi, joka viettää vapaa-ajallaan paljon aikaa laajan ystäväpiirinsä sekä perheensä kanssa.

Christoffer kertoo etsivänsä ohjelman avulla rinnalleen elämänsä naista. Sellaista tyyppiä, jonka kanssa voisi perustaa perheen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tulevaisuuden haaveet on, että minulla on oma perhe. Haluaisin lapsia. Pari. Haluan olla isä, joka ottaa aikaa siihen, että viettää aikaa lasten kanssa.

Christofferilla on ollut aiemmin kaksi vakavaa parisuhdetta, mutta nyt hän on viihtynyt pidemmän aikaa sinkkuna. Palomies etsii rinnalleen itsenäistä naista, jolla on myös oma elämä ja omat kuviot. 

– En halua seurustella vain sen takia, että seurustelee. Haluan löytää juuri sen oikean, hän sanoo. 

Katso videolta, mitä muuta sanottavaa Cristofferilla on itsestään, haaveistaan ja rakkaudesta:

 Uusi Bachelor Suomi -kausi alkaa Livillä tiistaina 12.3. kello 21. Me Naiset ja ohjelmaa esittävä Liv-kanava kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kivioja

Petra on ärsyttävä tyrkky. En ymmärrä miksi miehet ovat niin helppoja? Kunpa joku mies joskus yllättäisi positiivisesti lankeamatta kaikkein helpompaan tapaukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla