Sohvaperunat-ohjelmaa seuraamalla selviää, jos on missannut jonkin ohjelman, jota ehdottomasti täytyy seurata. Ja selviää Sohvaperunoista sekin, mitä sarjaa on syytä välttää pelastaakseen itsensä henkiseltä kuolemalta.

Oi kunpa jommallakummalla olisi viimein ollut sutinaa – joko äidillä (Marjalla) tai tyttärellä (Eijalla). Mitä sellaista Jarnon suusta tänään pulpahtaa, mitä moni ajattelee, mutta ei kehtaa sanoa ääneen? Entä mihin Jorman puuhasteluun Soile tällä kertaa on herännyt keskellä yötä?

Sohvaperunat-ohjelman päähenkilöistä tulee melkein kuin ystäviä. Mutta ei onneksi liian läheisiä, vaan vähän niin kuin kirjeenvaihtokavereista aikoinaan. Kerran viikossa on kiva lysähtää kotisohvalle ja kuulla lyhyesti kuulumiset Ranualta, Oulusta, Turusta ja niin edelleen.

Viikon tv-tarjontaa kommentoi niin sekalainen joukko, että jokainen katsoja löytää lempparinsa. Ja niistäkin sohvaperunoista, joista ei tule omia suosikkeja, alkaa pikkaisen tykätä, kun tajuaa, että jaa, tuollaisiakin ihmisiä on. Se on ihan ok.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sohvaperunoista esitetään jo kahdeksatta kautta – ja ohjelma on yhä parasta, mitä suomalainen tv-viihde tarjoaa. Lähes täydellisen castauksen lisäksi sen suosio perustuu kahteen muuhun asiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  1. Toinen niistä on se, että Sohvaperunoita katsomalla tietää, jos on missannut jonkin ohjelman, jota ehdottomasti täytyy seurata. Ja selviää Sohvaperunoista sekin, mitä sarjaa on syytä välttää pelastaakseen itsensä henkiseltä kuolemalta.
  2. Ja se toinen syy suosiolle on edellistä vieläkin painavampi. Sohvaperunoista jää niin hyvä mieli, että se pelastaa paskimmankin päivän. Tai viikon. 

Kuka on muuten lemppari-Sohvaperunasi? Kerro meille, niin me kerromme, mitä se kertoo sinusta:

Vierailija

Lähes täydelliseen castaukseen kuuluisi, että Sohvaperunoita olisi kuvattu sananmukaisesti ympäri Suomea. Jokaiselle olisi jotakin, jos kuvattaisiin myös pohjalaisia, keskisuomalaisia, pirkanmaalaisia, savolaisia ja karjalaisia sohvaperunoita.

Vierailija

Sohvaperunat on katsotuin ohjelma meillä, se on viihdetta aitoimmillaan.Tästä ohjelmasta pitäisi muiden ohjelmien tuottajien ottaa opikseen,eikä väkisin vuodesta toiseen vääntää samoja teko viihdettä jota ei jaksa katsoa tai toistuvia uusintoja aina ja aina alusta eri kanavilla.Väliä voisi pitää vaikka 5 vuotta uusinnoissa. Ulkomaalaisten ohjelmien matkiminen kieltää kokonaan.Ruotsalaiset,norjalaiset,englantilaiset ja tanskalaiset elokuvat ja sarjat katsotuimmat ja suomalainen Sorjonen,Pirunpelto mm.vastaavat ovat hyviä.Niitä lisää saa tulla. Sarjoihin pitäisi valita aina uskottavia laatunäyttelijöitä, ei aina näitä Hirviniemiä ja muita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla