Kuvat
Nelonen ja Sanoma-arkisto
Onko Kasperi (toinen oikealta) susi lampaan vaatteissa?
Onko Kasperi (toinen oikealta) susi lampaan vaatteissa?

Jokainen Selviytyjät-kausi tarvitsee oman kelminsä. Tällä kaudella Juhana Helmenkalastajan paikan saattaa ottaa joukon kuopus eli Kasperi. Hänen taktiikkansa tosin on erilainen kuin Juhanan.

Vieläkö muistat Selviytyjät-ohjelman toissa kauden, joka oli ”Juhana Helmenkalastajan kausi”. Ei, Helmenkalastaja ei vienyt voittoa, vaan 30 000 euroa meni Sampo Kaulaselle. Mutta ilman Juhanaa kausi olisi ollut tuplasti tylsempi kuin se lopulta oli.

Juhana otti ohjelmassa roolin, jolla hän aiheutti suuria tunteita niin muille kilpailijoille kuin katsojillekin. Hän oli tunteeton peluri, joka kieroili sen verran näyttävästi, että kotikatsomossa piti useasti laskea kymmeneen, että ruutu säästyi ehjänä. Ja kaikessa kieroudessaan Juhana oli täydellinen hahmo kyseiseen ohjelmaan.

Jokainen Selviytyjät-kausi tarvitsee oman kelminsä – niin myös parhaillaan tv:stä tuleva kausi, jossa tavikset kilpailevat julkkiksia vastaan. Parin ensimmäisen jakson jälkeen vaikutti siltä, että Anu ja Inga olisivat ne pahimmat juonittelijat. Saattavat he ollakin, mutta heitä paljon vaarallisempi on silti kilpailija, josta ei ota selvää. Ei sitten millään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän on 21-vuotias oikeustieteen opiskelija Kasperi. Listasimme kolme syytä, joiden vuoksi Kasperia kannattaa seurata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  1. Kasperi on kertonut itsestään varsin erikoisia asioita etukäteen. Hän kuulemma harrastaa ihmisten paheksumista, kuivuriin kerääntyneen nöyhdän keräämistä ja kaikenlaista puhdeharrastuksia. Kasperin jutut kuulostavat hieman erikoisuuden tavoittelulta tai sitten hän on sepittänyt itsestään mitä sattuu juuri siksi, että hän haluaa olla ennalta-arvaamaton. Toki on kolmaskin vaihtoehto: se, että juuri tuollainen Kasperi on oikeasti.
  2. Joka tapauksessa kaikkeen, mitä Kasperi sanoo, kannattanee suhtautua varauksella. Illan jaksossa hän kertoi, ettei ole harrastanut juoksua 21 vuoteen eli ikinä. Mutta silti hän oli loikki mudassa esteiden yli kuin gaselli. Kasperi ei ole fyysisesti vahvin, mutta hän on monissa kilpailuissa kovempi kuin antaa ymmärtää ja mitä Kasperin ulkoisesta olemuksesta voisi päätellä. 
  3. Juhanaan verrattuna Kasperin etu saattaa olla se, että muut kilpailijat eivät välttämättä tajua niin nopeasti, millanen kelmi Kasperi voi olla. Juhana puhui alusta asti kaikki pyörryksiin ja halusi olla paljon esillä. Kasperi taas on hissukseen, tarkkailee ja punoo juoniaan. Jäämme seuraamaan, onnistuuko Kasperi lunastamaan lupauksensa, eli saako hän luotua kaaosta leirissä kenenkään tietämättä. Mutta vaikka Kasperi onnistuisi niin hyvin, että selviäisi finaaliin, on todennäköistä, että voittoon se ei riitä. Yksikään aikaisempi voittaja ei nimittäin ole ollut se pahin käärme.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin kello 21. Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla