Kuvat
Sub
Tekijät lupaavat, että Rantabaarin tapahtumat eivät rajoitu vain sensuelliin ryhmämakoiluun.
Tekijät lupaavat, että Rantabaarin tapahtumat eivät rajoitu vain sensuelliin ryhmämakoiluun.

Kesä on tullut takaisin! Nyt nimittäin alkaa Salattujen elämien tekijöiden uusi Rantabaari-draamasarja.

IS TV-LEHTI: Auringonpaistetta, merivettä ja kylmiä virvokkeita vesiurheilukeskus Laguunissa – ei lainkaan hassumpi kuvauspaikka televisiosarjalle kesäkuisena hellepäivänä. Tahti oli kuitenkin kova, kun Subin syksyn uutuussarjaa Rantabaaria kuvattiin kesän aikana ympäri pääkaupunkiseutua: tuotantoryhmä purkitti kesän aikana jopa sata jaksoa. 

Rantabaari on Salattujen elämien sisarsarja ja MTV:n syksyn iso draamasatsaus, jota esitetään kolme kertaa viikossa.

Salkkareista sarjaan tekevät paluun Alissan (Johanna Puhakka), Lolan (Sofia Arasola) ja Pietarin (Miikka Wallin) hahmot – muuta yhteistä sarjoilla ei sitten juuri olekaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Salkkari-tähtien lisäksi Rantabaarin henkilöhahmoina seikkailee uusia tuttavuuksia, mikä tekee näyttelijäkattauksesta jopa poikkeuksellisen: tuttujen televisionaamojen sijaan sarjan rooleissa on iso joukko nuoria ja lahjakkaita näyttelijänalkuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Usein kun menee uuteen tuotantoon, ainakin puolet näyttelijöistä on enemmän tai vähemmän tuttuja, mutta tässä sarjassa ei ollut. Oli tosi jännittävää nähdä, millaisia ihmisiä mukaan tuli ja millainen työtapa tuotannossa on, sanoo Matti Leino, joka näyttelee sarjassa Anssia.

– Mielestäni meillä on tosi laaja kirjo erilaisia tyyppejä ja se on pelkästään hyvä asia. On paljon muusikkoja, tanssijoita, sirkustaiteilijoita ja teatterimaailmasta tuttuja henkilöitä, Johanna Puhakka sanoo.

”Minun siviilielämäni ei ole ihan niin villiä”

Mutta mitä Rantabaarilla on tarjota suursuosion saaneen Salattujen elämien rinnalle? 

– Tämä on ihana kesäinen sarja nuorista aikuisista, sanoo Johanna.

Hän kuvailisi Rantabaaria yhdistelmäksi hittisarjoja, kuten O.C.:ta, Melrose Placea ja Love Islandia. Rantabaari on selvästi rohkeampi versio Salkkareista ja pyrkii tavoittamaan 20–30-vuotiaat katsojat. Pääosassa ovat nuoret aikuiset, rannat, kesän hehku, rantabileet, irtosuhteet, rakastumiset, morkkikset, yötön yö ja meren lohdullinen välke. 

Rantabaarin tapahtumat sijoittuvat kesäiseen Helsinkiin, Töölön Taivallahdelle, jossa Alissan ja Lolan rantaravintola Trissa sijaitsee. Vastarannalla on Anssin ja Pertun omistama vesiurheilukeskus Mikä maininki.

– Rantabaarilaisilla on villi meininki, minun siviilielämäni ei ole ihan niin villiä. Oma elämä tuntuu tosi rauhalliselta tähän verrattuna, Johanna sanoo.

Rantabaari alkaa tiistaina 10.9 klo 20.00 Subilla & C More -palvelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla