Romenttipiiskurin uuden kauden avausjakossa viisihenkinen perhe tarvitsee apua keskeneräisten projektien kanssa.

IS TV-LEHTI: Suomalaisperheet saavat jälleen apua keskeneräisiin remontteihinsa, kun Remonttipiiskurin toinen kausi alkaa. Uusissa jaksoissa uuden ilmeen saa kymmenen erilaista kohdetta, kuten piha, pihasauna, kylpyhuone, kodinhoitohuone, sisäsauna ja olohuone.

– Annamme myös aiempaa enemmän vinkkejä rakentamiseen, remonttipiiskuri Perttu Sirviö kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ensimmäisessä jaksossa ollaan Vantaalla, jossa viisihenkisen perheen isä aloittaa uusia remontteja, vaikka edellisetkin ovat kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Talon isäntä on purkanut saunan, kylpyhuoneen sekä kodinhoitohuoneen ja rakentanut väliaikaissuihkun autotalliin. Siellä on sohvat, missä odotellaan vuoroja suihkukaappiin, ja viemäröinti on hoidettu autotallin lattiakaivoon, Sirviö muistelee erikoista ratkaisua.

Monet remontit ovat jääneet kesken, koska on tullut esimerkiksi sairastapauksia tai mielenkiinto tai rahat ovat loppuneet. Ohjelmassa perheet osallistuvat remontin tekemiseen.

– Suomalaiset ovat ahkeria, mutta se pitää kaivaa esiin, Perttu nauraa.

– He ovat innostuneita tekemään asioita mutta tarvitsevat piiskurin paikalle, jotta hommat lähtevät etenemään. Uskon, että yhdeksän kymmenestä remontista ei tulisi koskaan valmiiksi, kun kuuntelee heidän tarinoitaan.

Ohjelmassa Sirviön apuna nähdään rakentaja Matti Uihero sekä sisustussuunnittelija Riia Lankinen.

Remonttipiiskuri, MTV3 klo 20.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla