This Is Us -sarjassa seurataan muun muassa Keviniä (Justin Hartley) ja Katea (Chrissy Metz). Kuva: Nelonen
This Is Us -sarjassa seurataan muun muassa Keviniä (Justin Hartley) ja Katea (Chrissy Metz). Kuva: Nelonen

Yhdysvalloissa katsojat ja kriitikot hurmannut This Is Us -perhedraaman ensimmäinen kausi koukutti suomalaiset. Sen toinen kausi alkaa torstaina Livillä. Me Naiset julkaisee nyt yksinoikeudella koosteen sarjan ensimmäisen kauden tapahtumista!

Mitä Pearsoneille kuuluu? Kohta se selviää.

Yhdysvaltojen katsotuin draamasarja This Is Us jatkuu Suomessa toisen kauden jaksoilla torstaina. Kipeän kaunis sarja seuraa perheen tarinaa kekseliäästi eri aikatasoilla. Menneisyydessä seurataan nuorta pariskuntaa, joka saa kolmoset. Nykyhetkessä lapset ovat jo kolmekymppisiä aikuisine ongelmineen.

Sarja on palkittu muun muassa käsikirjoituksestaan ja näyttelijätyöstään. Jack ja Rebecca Pearsonia näyttelevät Milo Ventimiglia ja Mandy Moore.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ensimmäisellä kaudella nähtiin odottamattomia käänteitä, jotka saivat malttamattomiksi: mitä seuraavaksi tapahtuu?

Me Naiset julkaisee nyt yksinoikeudella koosteen sarjan ensimmäisen kauden tapahtumista. Jos et ehtinyt mukaan kaudelle tai haluat kerrata tapahtumat, katso koostevideo alta! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tästä voit lukea vielä tarkemmin, mitä ensimmäisellä kaudella tapahtui:

LIV: Jack on turhautunut nuorimies, joka on juuri horjahtamassa kaidalta polulta, kun hän tapaakin sattumalta Rebeccan. Laulajan urasta haaveileva Rebecca kääntää Jackin onnen ja he rakastuvat.

Kauden alussa avioituneet Rebecca ja Jack Pearson odottavat kolmosia. Synnytys on vaikea ja yksi vauvoista, Kyle menehtyy. Rebecca ja Jack päättävät adoptoida samana päivänä sairaalaan tuodun, hylätyn vastasyntyneen vauvan, kolmanneksi lapsekseen.

Lapsen nimeksi tulee Randall ja hän kasvaa aikuiseksi synnytyksestä selvinneiden kaksosten Kevinin ja Katen rinnalla. Sarjassa seurataan takautumien kautta kolmikon lapsuutta ja nuoruutta sekä nykyhetkeä, jossa Randall, Kevin ja Kate ovat juuri täyttäneet 36 vuotta.

Nykyhetkessä selviää, että Jack on kuollut lapsikolmikon ollessa teini-ikäisiä ja Rebecca on nyt yhdessä Jackin parhaan ystävän Miguelin kanssa. Jackin kuoleman syy ei selviä vielä ensimmäisen kauden aikana.

Randall

Aikuinen Randall on elämässään menestynyt työnarkomaani, jonka kotoa löytyy ihana vaimo Beth ja kaksi tytärtä Tess ja Annie. Adoptiotausta kaihertaa Randallia ja hän päättää etsiä biologisen isänsä. Isäksi paljastuu entinen narkkari nimeltä William.

Pian selviää, että William on parantumattomasti sairas ja hänellä on vain vähän aikaa jäljellä. Randall päättää tutustua isäänsä niin hyvin kuin vielä ehtii.

Lisäksi paljastuu, että Rebecca on tuntenut Williamin koko Randallin elämän ajan, muttei ole esitellyt pojalleen biologista isäänsä. Salaisuuden paljastuminen järkyttää äidin ja pojan suhdetta. Kauden lopussa William menehtyy ja Randall kertoo Bethille, että hänkin haluaisi adoptoida lapsen.

Kevin

Kevin on menestyneen komediasarjan näyttelijä, joka hylkää kovapalkkaisen tv-työnsä ja lähtee rakentamaan uraa teatterissa. Muutamien kompastusten jälkeen Kevin nappaa uskottavan rooliin näytelmästä, joka kauden lopussa poikii hänelle roolin isoon elokuvaan.

Yksityiselämässä hurmaava Kevin on naisten suosiossa, mutta kukaan ei tunnu siltä oikealta. Kauden lopussa Kevin palaa nuoruuden rakkautensa ja ex-vaimonsa Sophien luo. Elokuvaprojekti vie Kevinin toiselle puolelle maata, mutta pari päättää jatkaa etäsuhteessa.

Kate

Kate on kamppailee ylipainon kanssa ja tapaa laihdutusryhmässä hauskan Tobyn. Toby ja Kate rakastuvat ja Kate joutuu pohtimaan, onko uusi parisuhde este laihdutustavoitteelle.

Kauden aikana pariskunnan elämää järkyttää Tobyn äkillinen sairauskohtaus, jonka takia mies joutuu leikkaukseen. Lisäksi Kate kipuilee olemattoman uransa kanssa. Upeasti laulavan Rebecca-äitinsä varjoissa kasvanut Kate alkaa pohtia, olisiko hänestä sittenkin laulajaksi.

Kauden lopussa Kate paljastaa Tobylle, että hän on syypää Jackin kuolemaan, mutta asian yksityiskohdat jäävät vielä pimentoon.

This Is Us:n toinen kausi alkaa Livillä torstaina 14.3. klo 21.00

Me Naiset ja Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla