Atso on parisuhteen leija, jonka naruna toimiva Lotta pitää aloillaan. Kuva: Nelonen
Atso on parisuhteen leija, jonka naruna toimiva Lotta pitää aloillaan. Kuva: Nelonen

Temptation Island Suomen Lotta ja Atso kuvailevat parisuhdettaan kekseliäin sanankääntein. Kuulostaako tutulta?

Kun tuoreet Temptation Island Suomi -parit esiteltiin ohjelmassa, lahtelaiset Lotta, 19, ja Atso, 18, kuvailivat suhdettaan kekseliäällä tavalla. 

He kertoivat olevansa kuin leija ja leijan naru.

– Mä oon se leija, että mä otan vähän niin kuin tuulta alle ja lennän tonne jonnekin pilviin, mutta sitten on onneksi sellainen naru siinä leijassa, mikä pitää jalat maassa, Atso kertoi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Atso on sellainen, että se heittäytyy ihan hirveän helposti ja mä oon vähän sellainen, että toppuuttelen, että hei tässä pitää ehkä miettiä myös niitä realiteetteja, Lotta jatkoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lotan ja Atson leijavertaus kuvaa hyvin myös montaa muuta suhdetta.

Parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow kertoi vuosi sitten Me Naisten haastattelussa, että parisuhteeseen ryhtyessään ihmisillä on toden totta tapana ottaa jonkinlainen rooli. Usein roolit ovat vastakkaiset: toinen pyrkii pilviin ja toinen naaraa alaspäin.

Monet tarttuvat suhteen alussa esimerkiksi ylisuorittajan ja alisuorittajan rooleihin. Stolbowin mukaan roolit tuntuvat usein aluksi hyviltä, mutta voivat pahimmillaan kaataa koko suhteen.

Lue Stolbowin haastattelu kokonaisuudessaan tästä:


Luja naru

Erilaisista luonteistaan ja roolijaosta huolimatta Lotta ja Atso vaikuttavat olevan vuoden kestäneessä suhteessa vakavissaan. 

– Me ollaan Lotan kanssa rakennettu toistemme ympärille meidän suhdetta ja muutenkin elämää viimeisen vuoden ajan, Atso sanoo.

Pari kertoo viettävänsä yhdessä aikaa välillä liikaakin. Intensiivisessa suhteessa on myös mustasukkaisuutta. Lotta kertoo luottavansa Atsoon, mutta muut naiset tämän ympärillä ovat eri juttu.

– Atso on semmoinen kaikkien kaveri. Se on hirveän tuttavallinen, hirveän ystävällinen. Naisetkin saattaa ottaa sen niin, että se voisi olla vaikka kiinnostunut. Mä ajattelen aina kaikista pahinta, Lotta kertoo.

Kauden ensimmäisten jaksojen perusteella Atso-leija ei kuitenkaan ole ihan heti liitämässä taivaan tuuliin.

– Haluan olla sen takia neutraali tässä, etten antaisi mitään vääriä signaaleja yhtään kenellekään, Atso kertoo.

Kenties taustalla vaikuttaa Lotan pelko siitä, että Atson ystävällisyys tulkitaan väärin? Oli miten oli, ainakin oma rakas pysyi koko ensimmäisen illan tiiviisti mielessä. Kun Atsolta kysytään, kenestä sinkkunaisesta hän tykkää, vastaus on, ettei kenestäkään.

– En mä nää Lottaa tuolla sohvalla istumassa vieläkään.

Atso myös odottaa Lotan narun riittävän melkoisen pitkälle.

– Ehkä se naru riittää tonne toiseen resorttiin saakka, hän arvioi.

Aika söpöä, vai mitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla