Uutuussarja kertoo, mitä kuuluu Analle ja Albertolle, Velvetin muotitalon rakastavaisille.

IS TV-LEHTI: Jos katsoit kolme vuotta sitten hyväntuulisen espanjalaissarjan Velvet – muotitalon tarina (Galerias Velvet), pidät todennäköisesti myös sen sisarsarjasta Velvet colección.

Mukana on samoja tekijöitä ja tuttuja näyttelijöitä.

Tällä kertaa eletään vuotta 1967, ja muotisuunnittelijaksi kasvanut Ana Ribera (Paula Echevarría) on viettänyt viisi vuotta New Yorkissa perheensä kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt hän palaa Espanjaan toteuttamaan suurta unelmaansa omasta vaatemallistostaan. Hänen ensimmäinen, varsin värikäs ja rohkea mallistonsa on valmiina julkistettavaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samalla Ana tapaa monen vuoden jälkeen Raúl de la Rivan (Asier Etxeandía), Clara Montesinosin (Marta Hazas) ja Eduard Godón (Imanol Arias). Jälleennäkeminen on täynnä iloa ja onnea.

Tällä kertaa tapahtumapaikkana on Barcelona, missä vietetään pian Velvetin uuden sivukonttorin suuria avajaisia. Ana haluaa julkistaa mallistonsa yhdessä Velvet-perheensä kanssa.

Hän palkkaa kolme ystäväänsä avaamaan liikkeen ja suunnittelukoulun.

Tarina on suoraa jatkoa Madridiin sijoittuneelle Velvetin muotitalon tarinalle, joka kertoi 1950–60-luvun fiktiivisen, mutta hyvin todentuntuisen tarinan eräästä maan hienoimmista muotitaloista ja sen vaiheista.

Samalla se ilmensi osuvasti sen aikaista ajankuvaa sukupolvien välisestä ja taloudellisesta murrosvaiheesta.

Kaikki lähti liikkeelle siitä, miten muotitalon johtajan poika Alberto (Miguel Ángel Silvestre) rakastui salaa Anaan, joka työskenteli tavaratalon myyjänä. Pian Alberto peri koko muotitalon itselleen, ja siitä eteenpäin seurattiinkin Anan ja Alberton monivaiheista rakkaustarinaa.

Siitä on tultu pitkä matka tähän päivään. Nyt Ana ja Alberto ovat onnellisesti naimisissa ja pienen pojan vanhempia.

He haluavat yhdessä laajentaa edelleen maan ykkösmuotitaloihin kuuluvan Velvetin toimintaa myös uusille alueille. Edessä on kuitenkin runsaasti vastustusta ja menetyksiä.

Sarjasta esitetään aluksi kaksi kautta, ja kolmas kausi nähdään Ylellä syksyllä 2021.

Velvet colección, ke–pe, torstaista 23.7. alkaen, Teema & Fem klo 20.01.

Sisältö jatkuu mainoksen alla