Me Naiset
|
Eveliina Linkoheimo
Miten käy Danyn ja Jonin? Saako tarina traagisen lopun? Kuva: HBO/Helen Sloan
Miten käy Danyn ja Jonin? Saako tarina traagisen lopun? Kuva: HBO/Helen Sloan

Mikä on Jon Snown kohtalo? Oletko varma Cersein kuolemasta? Ennusta, mitä uskot Game of Thronesin hahmoille käyvän viimeisellä kaudella. 

Game of Thronesin loppusoitto alkaa ihan näillä näppäimillä: kuumeisesti odotetun kahdeksannen kauden ensimmäinen jakso ilmestyy HBO Nordic -suoratoistopalveluun tulevana sunnuntaina eli 14. huhtikuuta.

Megalomaanisen suositun fantasiasarjan viimeinen kausi on jaksoissa mitattuna sarjan lyhyin. Se koostuu vain kuudesta jaksosta, mutta HBO on luvannut niiden olevan tavanomaista pidempiä. Jaksojen pituudet ovat:

  • 1. jakso – 54 minuuttia
  • 2. jakso – 58 minuuttia
  • 3. jakso – 82 minuuttia
  • 4. jakso – 78 minuuttia
  • 5. jakso – 80 minuuttia
  • 6. jakso – 80 minuuttia

Katsomista siis riittää. HBO:n edustaja Richard Plepler on hehkuttanut, että sarjan tekijät David Benioff ja DB Weiss ovat ylittäneet itsensä, ja että jokainen jakso tuntuu omalta elokuvaltaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeisen kauden tapahtumista tiedetään hyvin vähän. Me Naiset listasi aiemmin 14 faniteoriaa siitä, mitä kaudella voisi tapahtua. Voi hyvinkin olla, että jokin niistä käy toteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yksi eniten faneja mietityttävä asia on kuitenkin se isoin: ketkä kuolevat viimeisellä kaudella? Kuka jää henkiin ja selviytyy, vaikka kaikkien todennäköisyydet ovat eloonjäämistä vastaan? Game of Thrones tunnetaan siitä, että kuka tahansa hahmoista voi kuolla koska vain. Joidenkin hahmojen kohtalo tuntuu ehkä selvältä, mutta toisista on mahdoton tietää, mitä tuleman pitää.

Kenen sinä uskot kuolevan ja kenen jäävän henkiin? Laadimme äänestyksen, jossa voit kertoa kantasi! Alla olevaan äänestykseen on listattu ihmishahmot, joilla voidaan olettaa olevan näkyvä rooli viimeisellä kaudella.

Klikkaa jokaisen hahmon kohdalla, uskotko tämän kuolevan vai jäävän eloon. Testi näyttää sen jälkeen, kuinka moni muu on ollut kanssasi samaa ja kuinka moni eri mieltä. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla