Miten paljon rahaa palaa tämän suudelman tähden? Kuva: TLC
Miten paljon rahaa palaa tämän suudelman tähden? Kuva: TLC

Mikä on paras näkökulma häiden suunnitteluun? Tietenkin vertailu muiden häihin!

IS TV-LEHTI:  TLC:n uusin häähömppäsarja Tahdon unelmahäät (I Want THAT Wedding) kietoutuu hääbudjettien ympärille. Hääjuhliaan suunnitteleva pariskunta osallistuu hääammattilaisen kanssa kolmen tuntemattoman parin juhliin. Tehtävänä on arvuutella, kenellä on kalleimmat, kenellä halvimmat häät. Ja apinoida parhaat ideat.

TLC-kanava on kunnostautunut hääohjelmien parissa. Kanavalla pyörivät muun muassa sarjat Jotain lainattua, jotain uutta, 90 päivää morsiamena, Tahdon morsiuspuvun!, Prameat mustalaishäät, Say Yes: Wedding SOS ja Naimisiin 92-vuotiaana.

Tässä sarjassa keskitytään rahaan. Aloitusjaksossa Donia ja Joey paljastavat toisistaan poikkeavat häätoiveensa. Budjetit ovat keskenään aivan eri luokkaa. ”Olen realisti, joten 35 000 dollarin budjetti on järkevä”, tuumaa Donia. Joey tyytyisi kymppitonniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näkökulma on kiehtova, mutta myös outo ja vieraannuttava. Tuntemattomien ihmisten sukujuhliin osallistuminen kuokkavieraina tuntuu kiusalliselta. Opimme tuntemaan ohjelman pääkihlaparin, mutta häitään juhlivat jäävät täysin vieraiksi. On onttoa seurata heidän onnen päiväänsä sivusta.

Itse kohokohta eli se, millaiset häät itse kihlapari lopulta järjestää, jää mysteeriksi.

Jännitysmomentiksi jää hetki, jolloin kihlapari arvottaa eri häät budjetin mukaan. ”Opettavaisinta” sarjassa on siis se, kuinka vaikeaa on hahmottaa ulkopuolisten hääkuluja. Alkupuolen vastakkainasettelu sulaa lempeisiin kompromisseihin omien häiden suhteen.

Siis niiden häiden, joita me emme edes näe. Epäreilua!

Tahdon unelmahäät, TLC klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla