Kuvat
TV5
Prinssi Andrew’n kanssa samoihin kuviin on ikuistettu myös Yhdysvaltain nykyinen presidentti Donald Trump puolisoineen.
Prinssi Andrew’n kanssa samoihin kuviin on ikuistettu myös Yhdysvaltain nykyinen presidentti Donald Trump puolisoineen.

Prinssi Andrew ja pedofiili -dokumentti pohtii, mikä on totuus bileprinssin osallisuudesta Epstein-kohuun.

IS TV-LEHTI: Dokumentti prinssi Andrew’n ja hyväksikäyttörikoksista tuomitun pankkiiri Jeffrey Epsteinin ystävyydestä on hyvin ajankohtainen.

Multimiljonääri Jeffrey Epstein tuomittiin ihmiskaupasta ja löydettiin kuolleena sellistään viime vuoden elokuussa. 59-vuotias Yorkin herttua puolestaan on yhdistetty Epsteiniin liittyviin 2000-luvun alun tapahtumiin, joissa osallisena oli tuolloin 17-vuotias Virginia Giuffre (o.s. Roberts). Virginia on Epsteinin pedofiliavyyhdin pääuhreja.

Virginia Giuffren mukaan hänet pakotettiin prinssi Andrew’n petiin. Giuffrea on väitetty valehtelijaksi, mutta hän itse väittää prinssin olevan oikea valepukki. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Prinssi Andrew onkin saanut sittemmin koko kansan vihat päälleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kohudokumentissa lähestytään arkaa aihetta haastattelemalla tapausta useiden vuosien ajan tutkineita yksityisetsiviä. 

Dokumentissa pohditaan, miksei prinssiä ole käytetty todistajana Epsteinin tapauksessa. Oli totuus mikä tahansa, on yhteisestä ajanvietosta paljon kuvamateriaalia. Useat naiset ovat kertoneet prinssin nähneen Epsteinin asunnon hierontasessioita.

Andrew itse ei ole sanojensa mukaan nähnyt mitään. Dokumentti kysyy, mitä tapahtui vuosituhannen vaihteen ylimystön bileissä ja yksityissaarilla. Oliko kyseessä suoranainen seksuaalinen väkivalta?

Dokumentti kysyy myös, oliko Epsteinilla muitakin korkea-arvoisia ystäviä kuin ikäkriisiä poteva bileprinssi. Samoissa valokuvissa paistattelee muun muassa Donald Trump.

Prinssi Andrew ja pedofiili, sunnuntaina 19.1. klo 20.00 TV5:llä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla