Tv:ssä alkaa taas uusi poliisisarja! Wild Bill – katukyttä korvessa on perinteistä murhamysteerien ratkontaa, jossa päähenkilö jää valitettavan etäiseksi.

IS TV-LEHTI: Amerikan poliisivoimien ylpeys Bill Hixon (Rob Lowe) saa rikolliset kuriin ja rikostilastot alas missä liikkuukaan. Henkilökohtaiset syyt ovat kuitenkin ajaneet hänet vaihtamaan maisemaa rapakon taakse Englantiin saakka.

Avausjaksossa Bill saapuu Bostonin tuppukylään nyrpeän ja muuttoa vastustavan teini-ikäisen tyttärensä kanssa ja ottaa vastaan pestin, jota kukaan muu ei ole halunnut. 

Bill aloittaa poliisipäällikkönä kylässä, jossa on maan korkeimmat murhaluvut ja alhaisin tulos rikosten selvittämisessä. Tilastot on saatava uuteen uskoon.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Päämäärätietoinen Bill kohtaa ensitöikseen vastustusta ja lauman kivikaudella eläviä poliisinvätyksiä, jotka eivät ole kuulleetkaan nykyisistä tutkintamenetelmistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alaisista alkaa kuitenkin löytyä potkua, mutta pian ilmenee, että joka paikasta löytyy myös selkäänpuukottajia. 

Billin hahmo jää harmittavasti heti alkuun etäiseksi, sillä sarjassa hypätään nopeasti ensimmäisen murhamysteerin pariin, eikä katsojalla ole mitään ymmärrystä siitä, mikä Bill on miehiään, miksi hän muutti Britanniaan ja miksi hän pakenee menneisyyttään.

Avausjaksossa ratkotaan kymmenen vuotta sitten kadonneen tytön karmeaa kohtaloa, kun erään miehen pakastimesta löytyy tytön pää.

Rob Lowea on kaivattu takaisin televisioon, mutta tämä sarja ei ole hänen mestariteoksensa.

Wild Bill – katukyttä korvessa, lauantaina 8.2. klo 19.40 Yle TV1:llä.

Vierailija

Minusta Suomen poliisi on hyvä ja osaa asiansa. Kunnioitan. Valitettavasti suuri osa heidän työtään on "potkupuvuissa" rällästävien kansalaisten kuskaamista juoppoputkaan, mikä vie aikaa muiden rikosten selvittämisestä. Mitä telkkarisarjoihin tulee, kyllä kansalaiset erottaa mikä on fiktiota ja mikä faktaa. Täällä suomalaista poliisia mollanneen kannattaa itse pyrkiä poliisikoulutukseen ja valjastaa älynsä kansalaisten hyväksi.

järkyttävää

Hölmölä kirjoitti:
Poliisien arki on kiinnostavaa vain fiktiorikkaissa tv-sarjoissa. Eipä ketään muuten kiinnosta katsella kun rahtaavat juoppoja putkaan ja käyttäytyvät ylimielisesti potkupuvuissaan. Kansakunnan sylkykuppeja ainakin suomalaiset idioottipoliisit, joilla ei aivot riitä oikeiden rikosten selvittämiseen.
Täällä moititaan ja maalitetaan suomalaisia  poliiseja  oikein kunnolla   nyt on kyse tv- sarjasta!T!oivon   että lehti puuttuu tälläsiin kirjoituksiin HUOM..tuohan  on herjaamista  Suomaalinen poliisi on osaava ja hyvä!Missä tämä lehden raja kulkee ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla