– Ei ole tyypillistä lätkävaimoa, tänään alkavaa Lätkä Love -sarjaa juontava Sirpa Selänne sanoo.

IS TV-LEHTI: Uusi Lätkä Love -ohjelma tuo ruutuun kuusi erilaista jääkiekkoammattilaisen puolisoa, jotka osoittavat, että lätkäammattilaisen rinnalla voi elää hyvin monella eri tavalla.

– Ei jääkiekkoilijoiden puolisoita voi laittaa muottiin. Ei ole tyypillistä lätkävaimoa, nämäkin kuusi naista ovat ihan erilaisia, Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne sanoo.

– En minäkään ole mikään tyypillinen lätkävaimo. Minäkin halusin ammatin ja suoritin fysioterapeutin opintoni loppuun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juontajana ohjelmassa toimiva Sirpa on katsonut materiaalian, joka kuvattiin viime pelikaudella eli syksystä kevääseen. Sirpa kehuu mukana olevien naisten avaavan elämäänsä todella hyvin.

– Olen ihaillut sitä, kuinka he ovat jaksaneet kuvata kaikenlaista elämäänsä kuuluvaa ja kertoneet yllättävänkin paljon myös negatiivisista tunteistaan.

Sirpa kertoo itse osanneensa aina asennoitua niin, että on nähnyt kiekkopuolisona olemisen vain antoisana asiana. Kiekkopiireissäkin elämää vietetään monella eri tavalla.

– Itse en ole koskaan kokenut kiekkoelämää rankkana. Päinvastoin, minulla on aina ollut kivaa. Pitää muistaa, että Teemu oli niin menestynyt huippukiekkoilija, että sen mukana tuli paljon hyviä kokemuksia, Sirpa huomauttaa.

”Itse en ole koskaan kokenut kiekkoelämää rankkana.”

Liikunta-alalla toimivan Miia Säilän Sirpa tunsi entuudestaan. Säilä on muuttanut avopuolisonsa Ville Husson kanssa Teksasiin.

– Hän teki kuten minäkin. Mutta minulla on myös yhteistä Alina Voronkovan ja Lotta Haralan kanssa, koska meilläkin oli Teemun kanssa aluksi etäsuhde, kun kävin usein opintojeni takia Suomessa, Sirpa mainitsee.

Hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova on neljän viime vuoden aikana asunut poikaystävänsä Joonas Hurrin kanssa jonkin aikaa Kiinassa ja Japanissa, mutta palannut aina välillä omien töidensä takia Suomeen.

Aitajuoksija Lotta Harala puolestaan on seurustellut Matias Myttysen kanssa kuusi vuotta. Sinä aikana pari on ollut kaukosuhteessa aina pelikausilla.

Sirpa pystyy samastumaan myös Karoliina Lindgreniin, joka asuu aviomiehensä Pertun ja neljän lapsen kanssa Sveitsissä.

– Karoliinan elämä vaikuttaa hyvin tutulta, koska minäkin olen elänyt samaa lapsiperheen arkea.

Omaa elämäänsä TV5:n syksyn uutuudessa avaa myös entinen beachvolley-ammattilainen Emilia Nyström, jonka puoliso Ari-Pekka Siekkinen työskentelee valmentajana Japanissa. 

Lisäksi mukana on Jonna Koskiranta, joka asui miehensä Teron kanssa viime kaudella Unkarissa. Perhe siirtyy tänä syksynä Saksaan. Paljon muuttaneella pariskunnalla on kaksi kouluikää lähestyvää tytärtä, joilla on ollut sopeutumisvaikeuksia aina uuteen ympäristöön.

Lätkä Love alkaa TV5-kanavalla maanantaina 9.9. klo 21.00.

Vierailija

Jos lätkä kiinnostaa, niin se ei todellakaan ole ne kiekkovaimot, jotka kiinnostaa... Hieman epätoivoista "nyt on mun vuoro saada julkisuutta!!!" meininkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla