Tuure Kilpeläinen lähti alun perin kääntämään First Day Of My Life -kappaletta suomeksi, mutta päätyi sanoittamaan sen kokonaan uudelleen. Kuva: Nelonen / Petri Aho
Tuure Kilpeläinen lähti alun perin kääntämään First Day Of My Life -kappaletta suomeksi, mutta päätyi sanoittamaan sen kokonaan uudelleen. Kuva: Nelonen / Petri Aho

Oliko alkuperäinen First Day Of My Life -kappale vielä tunnistettavissa Tuure Kilpeläisen esityksestä? Osallistu keskusteluun!

Vain elämää -ohjelman yhdeksäs tuotantokausi käynnistyi Lauri Ylösen päivällä.

Tuure Kilpeläinen oli valinnut The Rasmus -yhtyeen tuotannosta esitettäväkseen kappaleen First Day Of My Life. Tuure oli tehnyt kappaleeseen suomenkieliset sanat ja nimennyt sen Elämän puuksi.

– Päätin kääntää biisin, eikä se sitten ollut enää käännös, vaan halusin tehdä siitä vähän riskillä oman tekstin. Ajattelin, että siinä pitää olla elämää, kuolemaa ja rakkautta. Alkulause, josta idea lähti, oli ensimmäinen päivä eli First Day Of My Life, Tuure pohjusti esitystään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkuperäisestä kappaleesta tai The Rasmuksen ”rock-iskelmästä” ei ollut muutenkaan paljon jäljellä, vaan Tuure teki kappaleesta täysin omansa.

Laurikin vaikutti esityksen jälkeen häkeltyneeltä.

– Todella hämmentävää! Parasta! Tosi jännää, kun tuo kieli on eri ja on uutta sanaa, niin olen ihan, että miten mä kuuntelen tän, Lauri sanoi.

– Varasin jo liput kuuntelemaan tätä mielessäni Lissaboniin. Kuulosti sun biisiltä ja sun melodialta, Ellinoora analysoi.

Tältä alkuperäinen kappale kuulostaa:

Vain elämää -ohjelmassa on ennenkin viety kappaleita täysin uusiin suuntiin, mutta oliko Tuuren kappale toistaiseksi eniten alkuperäisversiosta poikkeava? Kerro mielipiteesi alla!

Me Naiset ja ohjelmaa esittävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Vierailija

Rasmuksen kappale on värisyttävän loistava. Kappale on niin hieno, että ehkä Tuuren on pakko tehdä oma versio kauas alkuperäisestä, ettei jää jalkoihin. Rasmuksen video on hieno, jätkät laittaa itsensä "likoon" kunnolla ja aurinkon välkytyksestä pisteet ohjaajalle.

Noitaonnähty

Onpa itsekeskeistä ettei kelpaa toisen kappale vaan pitää se tehdä uusiksi. Koko ohjelman idea katosi. Tosi imelä tyyppi muutenkin. Yök.

Sisältö jatkuu mainoksen alla