Tiina Jylhä ja Tapani ”Tape” Valkonen kertovat luonaan yökyläilevälle Maria Veitolalle, että ovat onnellisia.

Maria Veitola yökyläilee tämän viikon jaksossa kauneudenhoitoalan yrittäjän Tiina Jylhän ja hänen miehensä Tapani ”Tape” Valkosen luona Virossa.

Tiinasta tuli silikonirintojensa myötä julkkis jo 1990-luvulla, ja vuosikymmenen lopulla hän myös perusti ensimmäisen kauneusklinikkansa.

Tape puolestaan on ollut viime vuosina otsikoissa dopingrikosepäilyjen ja niiden vuoksi tutkintavankeudessa istumisen vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Marian vieraillessa pariskunta vaikuttaa viettävän varsin rauhallista elämää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Mun haaveet on, et mä saisin elää niin kun nyt. Aamulla otat vaahterasiirappia ja lettuja ja sitten mietit, että teenkö tänään mitään. Ja tiedän, että jos en tee, leipä on kapeempaa, so what, Tape kertoo Marialle.

Hulppeat puitteet

Tiina ja Tape ovat olleet yhdessä 12 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2010.

Kun Tape pyöritti kuntosalia Lappeenrannassa, leipä oli hänen mukaansa huomattavasti leveämpää.

– Onko teillä nyt rahaa paljon? Maria kysyy, ja Tiina ja Tape vastaavat kumpikin kuin yhdestä suusta.

– Ei, ei oo.

Puitteista sitä ei kuitenkaan huomaa, sillä pariskunta asuu Suomen etelänaapurissa varsin hulppeasti.

Tiinan ja Tapen mukaan tyhjässä talossa oli aavemainen tunnelma, kun he hankkivat sen. Sittemmin pariskunta on sisustanut kodin omanlaisekseen. Kuva: Sanoma-arkisto / Nelonen
Tiinan ja Tapen mukaan tyhjässä talossa oli aavemainen tunnelma, kun he hankkivat sen. Sittemmin pariskunta on sisustanut kodin omanlaisekseen. Kuva: Sanoma-arkisto / Nelonen

Tiinan ja Tapen kotia on esitelty aiemmin Kaisa ja luksuskodit -tv-ohjelmassa vuonna 2015. Silloin talon hinnaksi arvioitiin noin 2,5 miljoonaa euroa.

Nelikerroksinen talo on rakennettu 1970-luvulla. Tarkemmin ottaen se sijaitsee Viimsin kunnassa Tallinnan pohjoispuolella.

– Kaikki rahat meni taloon, Tape kuittaa.

”Kaikki ihan parasta”

Tuoko raha sitten onnea? Tiinan mukaan ei, mutta Tape on hieman eri linjoilla.

– Vituttaa, ettei oo rahaa. Mutta tota, kuten äsken sanoin, tää elämä on ihanaa, Tape sanoo.

– Jos ei oo yhtään, niin sittenhän on todella hankalaa. Mutta silleen, että jos on sen verran, että pärjää, niin silloinhan on ihan jees mun mielestä, Tiina sanoo.

Tiina myös myöntää Marialle, että julkisuudessa näkyminen heijastuu suoraan hänen tuloihinsa. Hän kertoo kuitenkin olevansa tyytyväinen elämäntilanteeseensa.

–  Ihan kaikin tavoin nyt on kaikki ihan parasta mun mielestä. Ryppyjä on vähän turhan paljon, mutta muuta mä en keksi sellaista negatiivista.

Oligarkki

Eivät edelleenkään omista kyseistä taloa vaan ASUVAT SIINÄ VUOKRALLA. Ihme pariskunta kun jaksavat valehdella asiasta. Rakennettiin aikoinan turvataloksi venäläiselle liikemiehelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla