Riku Rantala ja Tunna Milonoff seikkailivat aikoinaan reppureissaajien kulttiohjelmassa Madventures, ja nyt tuo sarja saa jatkoa. Kuva: <span class="photographer">Sanoma-arkisto</span>
Riku Rantala ja Tunna Milonoff seikkailivat aikoinaan reppureissaajien kulttiohjelmassa Madventures, ja nyt tuo sarja saa jatkoa. Kuva: Sanoma-arkisto

Huippusuosittu matkailuohjelma saa jatkoa ja tällä kertaa kohteena on Suomi.

”Tulukaa Ouluun!”

”Kontulan ostarille.”

”Menkää käymään Vihannissa.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kun Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff kertoivat, että Madventures tekee paluun, sosiaalinen media täyttyi hetkessä kohde-ehdotuksista, joissa heidän pitäisi vierailla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Madventures-uutinen paljastettiin perjantaina somessa ja Venla-gaalassa.  Somepäivityksessään Riku ja Tunna kertoivat, että uusi Madventures keskittyy Suomeen:

– Matkaamme omille juurillemme ja samalla syvälle omaan itseemme.

– Myös eräs tärkeä yksittäinen seikka sai kompassimme kääntymään pohjoiseen. Maailma on muuttunut radikaalisti Madventuresin ensimmäisistä päivistä ja suurin yksittäinen muutos on kaikenmuutos, eli ilmastonmuutoksen ja kestävyyskriisin kiihtyminen ja sen tiedostaminen. Ja siksi koko ajattelutapamme pitää muuttua.

Riku ja Tunna kysyivät myös faneiltaan vinkkejä siitä, millainen on Madventuresin Suomi. Instagram- ja Facebook-postauksiin tuli hetkessä satoja ehdotuksia paikoista, joissa Rikun ja Tunnan pitäisi käydä: Turku, Oulu, Lappeenranta, Koli…

 

 

Kahden kaupungin fanit ovat innostuneet markkinoimaan selvästi eniten paikkakuntiaan. Somessa hehkutetaan nyt Keravaa ja Kouvolaa:

”Avantoon ja saunaan Kouvolaan.”

”Kouvola. Niin kolkko ja ruma, mutta samalla Suomen paras kaupunki.”

”Tulkaa Keravalle! Meillä uusittiin just aseman silta kissoilla.”

”Kerava. Onhan tämä nyt niin legendaarinen mesta, että tervetuloa!”

 

 

Helsingin Sanomissa Riku kertoo, että Madventuresista on kysytty jatkoa pian kymmenen vuotta.

– Matkastamme tulee taatusti häiriintynyt ja groteski, mutta toivottavasti se myös paljastaa jotakin maailman tutkitusti onnellisimman kansan salaisuudesta. Kun aloitimme nämä hommat 2002, kaukomatkailuilmiö oli vasta kasvunsa alussa – ja me satuimme antamaan ilmiölle kasvot. Ei haittaisi lainkaan, jos kotimaanmatkailulle kävisi nyt samoin, hän kirjoittaa kolumnissaan.

Madventures-matkailuohjelmaa esitettiin televisiossa vuosina 2002–2009. Madventuresista tehtiin myös yksi kansainvälinen tuotantokausi, joka myytiin National Geographicille. Ohjelma pyöri yli 200:ssa maassa.

 

Mitä mieltä sinä olet?

Missä Madventures-ohjelman pitäisi käydä?
Paljasta kommenteissa kotimaan kohde, josta muut eivät vielä tiedä. 

Huh

Uusikaupunki, kaupunki ilman nimeä. Kohteina autotehtaan kansainvälisen parakkikylä ja tuotantolinja ja Suomen suurin parkkipaikka. Maalaisfestarit Karjussa(teltassa) Lokalahdella ja piipahdus Pyhämaan perukoille, aavan meren ääreen. Kalantiin jos vielä uskaltaa men,kattomaan kepulaisia... Niin jo olis :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla