Tuomo ja Marjo löysivät toisensa Maajussille morsian -sarjan viime kaudella. Kuva: <span class="photographer">MTV3</span>
Tuomo ja Marjo löysivät toisensa Maajussille morsian -sarjan viime kaudella. Kuva: MTV3

Maajussille morsian -sarjan kahdestoista tuotantokausi alkaa esittelyjaksolla, jossa tapaamme rakkauteen valmiit maajussit. 

IS TV-LEHTI:  Suosikkiohjelman 12. kauden esittelyjaksossa tavataan kahdeksan maajussia. Heidän joukossaan on karjatilallinen ja elintarvikealan yrittäjä. Porukasta löytyy muun muassa kesäkukkien, viljojen ja rehujen viljelijöitä. Tiloilla nähdään niin hevosia, lampaita, aaseja kuin minipossujakin.

Nuorin maajusseista on 25-vuotias ja vanhin 64-vuotias. Tällä kaudella maajusseja tavataan Turun saaristomerellä, keskisuomalaisessa peltomaisemassa, varsinaissuomalaisessa metsässä ja eteläsuomalaisella kartanotilalla. Pohjoisin tila löytyy Pohjois-Savosta. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä. Uudet maajussit voi käydä kurkkaamassa täältä.

Konkari kannustaa

Viime kaudella katsojat saivat todistaa heti alkumetreiltä alkaen, kuinka Rantasalmella asuvan Tuomon, 32, kemiat kohtasivat vantaalaisen Marjon kanssa. Kaksikon rakkaustarina jatkuu onnellisena.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Oikein hyvää kuuluu. Marjo tyttärineen muutti tänne vuodenvaihteessa. Elämä mullistui ihan totaalisesti. Sitä sai, mitä tilasi, Tuomo sanoo onnellisena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kaikki on sujunut melkein paremmin kuin osattiin odottaa. Olemme sopeutuneet arkeen hyvin, eikä mitään suurempia kräniä ole tullut. Vähän tavarat hakevat vielä paikkaansa, mutta peruselämä on mallillaan.

Marjo auttaa nyt Tuomoa lypsykarjatilalla kokopäiväisesti.

– Olen fyysisesti ja henkisesti paljon virkeämpi kuin menneinä vuosina, koska Marjo on auttelemassa. Jos Marjolle tulee hyviä työmahdollisuuksia, niin kyllä hän pystyy niihinkin satsaamaan.

Maajussille morsian -kausi alkaa perinteisesti esittelyjaksolla. Sen jälkeen avautuu mahdollisuus kirjoittaa maajusseille.

– Kirjeeseen kannattaa oikeasti panostaa, koska se voi olla elämänsä tilaisuus. Siinä on tärkeää antaa mahdollisimman hyvä ja rehellinen kuva itsestään.

Tuomon saamasta suuresta kirjepinosta Marjon kirjoittama kirje jäi hyvin miehen mieleen.

– Hän oli ainut jatkoon päässeistä, joka ei ollut lähettänyt videoviestiä itsestään.

Tuomo löysi rakkauden ohjelman avulla. Mitä vinkkejä hänellä on tuleville maajusseille?

– Täysillä vaan! Liikaa ei kannata miettiä, antaa vaan mennä ja nauttia tilanteesta. Se on oikeasti uskomaton tilaisuus, että voi hakea puolisoa valtakunnallisesti. Jos lähtee kapakkaan, niin ei siellä tapaa kuin pienen murto-osan naisista. Ohjelman ansiosta voi päästä valtakunnan kaikkien naisten tietoon, joten kyllähän se kannattaa oikeasti vetää täysillä, olla oma itsensä ja olla iloisin mielin.

– Mutta mielestäni ei kannata lähteä odottamaan liikoja, ettei tule isoja pettymyksiä. Olen tyytyväinen, että itse pystyin pitämään jalat maassa pitkän aikaa. Lopulta tämä oli itselleni niin täysi kolaus, että jalat meni sitten kerralla alta.

Maajussille morsian, MTV3 klo 19.30

Vierailija

Ja Vappu taas vaihteeksi mukana kälättämässä. Eikö Suomesta löydy uusia, tuoreita juontajia? Ei jaksa katsoa noita ohjelmia paitai, jos laittaa äänen pois telkasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla