Me Naiset
|
Reija Karkkonen
Sinkkuvanhempina nähdään Taran Killam, Leighton Meester, Brad Garrett, Kimrie Lewis ja Jake Choi. Kuva. FOX
Sinkkuvanhempina nähdään Taran Killam, Leighton Meester, Brad Garrett, Kimrie Lewis ja Jake Choi. Kuva. FOX

Nopeatempoinen uutuussarja Single Parents pyrkii tarjoamaan kepeää huumoria ja hupaisia hetkiä arjen kommelluksissa.

IS TV-LEHTI: Kuinka selvitä yksinhuoltajana itseään laiminlyömättä? Millaista on sinkkuäitien ja -isien lapsiarki? Kuinka sovittaa yhteen työ, lastenhoito ja vapaa-aika?

Näihin asetelmiin rakentuu amerikkalainen komediasarja Single Parents (2018). Puhutteleva aihepiiri on ajankohtainen aikana, jolloin sinkkujen määrä on kasvussa ja työelämän kiristynyt tahti lisää arjen haasteita.

Elizabeth Meriwetherin ja J.J. Philbinin luoman uutuussarjan vauhdilla etenevässä aloitusjaksossa tutustutaan koulunkäyntiä aloitteleviin lapsiin ja heidän vanhempiinsa. Lasten ensimmäisenä koulupäivänä toisiaan tukeva, erilaisista persoonallisuuksista koostuva yksinhuoltajien porukka tapaa kolmissakymmenissä olevan Willin, jonka avioeron jälkeinen elämä pyörii vanhemmuuden ympärillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saman elämäntilanteen jakavat sinkkuvanhemmat kannustuvat Williä treffeille ja muistuttavat miestä, ettei omaa identiteettiä tulisi unohtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nopeatempoinen Single Parents pyrkii tarjoamaan kepeää huumoria ja hupaisia hetkiä arjen kommelluksissa, mutta ajoittain liioittelevan imeläksi ja lapselliseksi heittäytyvä meininki ei vakuuta.

Kiinnostavan oloisissa henkilöhahmoissa ja näyttelijöissä on kuitenkin potentiaalia. Sinkkuvanhempina nähdään Taran Killam, Leighton Meester, Brad Garrett, Kimrie Lewis ja Jake Choi.

Single Parents, Fox klo 17.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla