Aallonmurtaja-sarjan toinen kausi pyörähtää tänään käyntiin MTV3-kanavalla.

IS TV-LEHTI: Mitä kuuluu Maria Ylipään näyttelemän Tuulan arkeen?

C Moren alkuperäissarja jatkuu toisen kauden jaksoilla, ja yhden kauden suurimmista käänteistä tarjoaa Tuulan mies Upi (Turkka Mastomäki). Tuulan mieshän on jo kertaalleen haudattu? Tuula, joka on suunnannut energiansa rehtiin elämään ja lapsiinsa, joutuu hankalaan tilanteeseen.

Mika Kurvisen (kausi 1) ja Mikko Kuparisen (kausi 2) ohjaaman kotkalaissarjan erikoisuus nordic noirin lajityypissä on se, että sarjassa keskitytään poliisien sijaan rikollisperheisiin. Heidän arkensa on draaman ja uhkan sävyttämää, mutta osin myös perusperhearkea.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuula on voimaäiti, johon tuo pehmeyttä maatilapuuhastelu. Tuulan kovan rahan pelisilmä tulee esiin ravimaailmassa. 

Sarjassa seurataan myös Merin (Saara Kotkaniemi) ja sekoilevan Tumen (Joonas Saartamo) suurta rakkautta. Meri oli Upin liigaan soluttautunut myyrä, joka etsi kadonnutta siskoaan. Nyt Meri lusii vankilassa, mutta vapailla odottaa Tumen ei niin mukava yllätys.

Maria Järvenhelmi näyttelee Tuulan siskoa Sipeä, joka kuokkii katkerana Merin ja Tumen juhlissa. Sarjassa edelleen parasta ovat mielenkiintoisten naisten särmikkäät roolit.

Jännitteitä sekä rikollismaailmassa että ihmissuhdesaralla pidetään yllä hienolla tavalla. Myös Tuulan teinipoika on sortumassa alamaailmaan, mikä tuo oman kiintoisan lisänsä.

Aallonmurtaja, 2. kauden jaksot alkavat maanantaina 4.11. klo 21.00 MTV3:lla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla