Jone Nikulan lisäksi tuomaristossa nähdään Maija Vilkkumaa, Jannika B ja puheenjohtajana Elastinen. Kuva: Nelonen
Jone Nikulan lisäksi tuomaristossa nähdään Maija Vilkkumaa, Jannika B ja puheenjohtajana Elastinen. Kuva: Nelonen

Viime syksynä paluun tehnyt laulukilpailu Idols alkaa jälleen, ja radiojuontaja Jone Nikula tekee paluun tuomaristoon.

IS TV-LEHTI: Idols alkaa jälleen! Uudella kaudella radiojuontaja Jone Nikula tekee paluun tuomaristoon. Hän oli mukana ohjelmassa seitsemänä ensimmäisenä kautena, mutta viime vuoden kahdeksannella kaudella kaikki tuomarit olivat uusia.

Nikula uskoo, että Idolsin kautta on nyt mahdollista löytää menestyjä, vaikka viime vuosina moni tv-laulukilpailujen voittaja on ohjelman loputtua kadonnut julkisuudesta.

– Palkinnot on rakennettu siten, että se struktuuri kantaa siinä vaiheessa, kun finaalin lamput ovat sammuneet. Että on ihan oikeasti mahdollisuudet uran lanseeraamiseen, Nikula sanoi Ilta-Sanomille keväällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muut tuomarit ovat Maija Vilkkumaa, Jannika B ja puheenjohtajana Elastinen. Poptähti Jannika B aloitti oman uransa Idolsin koelauluista vuonna 2007, jolloin Nikula istui tuomaristossa. Innokas kokelas lauloi kaksi biisiä ja ehdotti jo kolmatta, kun Nikula keskeytti:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ei sun tarvitse enää, mä olen kanssa vakuuttunut. Tervetuloa Helsinkiin teatteriviikonloppuun!

Ensimmäisessä jaksossa onneaan kokeilee muun muassa ala-asteella koulun Idols-kilpailussa Maija Vilkkumaata laulanut 21-vuotias Nuppu Oinas, joka on tullut näyttämään pitkää nenää kiusaajilleen. Perhekodissa asuva 16-vuotias Leo Pakarinen puolestaan ällistyttää tuomarit räpillään ja koskettaa tarinallaan. 

Nelosen tiedotteen mukaan tuomaripöydän takana nähdään tällä kaudella aiempaa enemmän kitkaa ja erimielisyyksiä. 

Idols, Ke ja to 12.9. alkaen Nelonen klo 20.00

Raijatui

Jo ne Nikulan Tapani kansan "letkautukset" Vikman ille oli pohjanoteeraus ja epäasiallista käytöstä ko. solisti voisi tempaista mee toi -kampanjaa. Juonelle hieman palautetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla