Uusintana nähtävä brittidokumentti käsittelee hedelmällisyyshoitoja laajasti.

IS TV-LEHTI: Brittiläisessä dokumentissa (Jodie Marsh is Making Babies, 2015) glamourmallinakin tunnettu mediapersoona Jodie Marsh tutkii tällä kertaa, kuinka pitkälle ihmiset ovat valmiita menemään toteuttaakseen unelmansa omasta vauvasta. 

Uusintana nähtävän dokumentin tekoaikaan 36-vuotias Jodie käy ensin tutkimuksissa selvittääkseen oman hedelmällisyytensä tilan. Tätä seuraa joukko haastatteluja.

Aluksi nauravainen Jodie tapaa naisen, joka 14 vuoden aikana käytti hedelmöityshoitoihin yli 70 000 puntaa. Nyt hän on neljän lapsen (esikoinen plus kolmoset) onnellinen äiti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Supersperman omaava mies puolestaan kertoo, kuinka hän on luonnollisin menetelmin avustanut raskaaksi haluavia ja siittänyt alulle jo yli sata lasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katsausta tehdään myös munasolujen ja sperman luovuttajien etsintäprosesseihin. Amerikassa luovuttajan saa valita ja kaikki on rahaa vastaan mahdollista, kuten vauvan suunnittelu silmien väriä ja muita piirteitä myöten. Sijaissynnyttämistäkin sivutaan ja sen suosion arvellaan kasvavan erityisesti kiireisillä uranaisilla. Odotetusti asiakaskuntaan myönnetään kuuluneen julkkiksia, mutta nimiä ei paljasteta.

Viihteellisestä ohjelmasta löytyy kiinnostavaa sisältöä, jonka käsittely tosin jää melko pintapuoliseksi. Lopuksi Jodie saa tietää omat tuloksensa.

Jodie Marsh ja hedelmällisyys, torstaina 25.6. klo 15.25 TV5:llä.

Vierailija

Olen kohta kuuskymppinen mies ja halunnut lasta vähän yli parikymppisestä....ikinä ei ole onnannut partnerien kanssa.....haluaisin vieläkin omaa lasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla