Kuvat
MTV
Sydämellinen ja elämänmyönteinen Heidi tekee töitä kehitysvammaisten ohjaajana.
Sydämellinen ja elämänmyönteinen Heidi tekee töitä kehitysvammaisten ohjaajana.

Ensitreffit alttarilla -hittisarjan kuudennella kaudella rakkautta etsii jälleen kuusi sinkkua. Arvioimme, kenellä on mahdollisuudet onnistua.

Huippusuosittu Ensitreffit alttarilla -sarja palasi ruutuihin tänään. Sarjan ensimmäisessä jaksossa esitellään parit eli Olli ja Katja, Ville ja Anniina sekä Oskari ja Heidi.

Sarjan kuudennella kaudella asiantuntijoina nähdään Elina Tanskanen, Kari Kanala ja Marianna Stolbow. He ovat kertoneet laajentaneensa hakuvaiheen kysymyspatteristoa, jotta parien yhteensopivuus saataisiin entistä paremmin selville. Aina on kuitenkin se yksi muuttuja, kemia, johon asiantuntijatkaan eivät voi vaikuttaa.

Kemian ennustaminen on vaikeaa siksi, että siihen vaikuttavat monet tekijät aina ulkonäöstä ja seksuaalisesta vetovoimasta arvoihin, luonteeseen ja jopa olosuhteisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Nämä asiat eivät ikinä ole varmoja, mutta kun huomioon ottaa edellisten lisäksi molempien historian, toiveet, ajatukset, mielikuvat ja kokemukset, on meillä suuret todennäköisyydet onnistua, Elina Tanskanen sanoi aiemmin Me Naisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kemiakysymykset selvinnevät ensi viikolla, kun parit astuvat avioliittoon, mutta näin arvioimme heidän onnistumismahdollisuuksiaan kaiken ensimmäisessä jaksossa jo paljastuneen perusteella.

Olli ja Katja – hurmaa tavallisuudella

Insinöörinainen ja opettajamies, mikä sympaattinen parivaljakko! Olli, 32, harrastaa pianonsoittoa, lukemista ja Nuunuu-kissan kanssa kotona loikoilua. Katja, 28, on taas älykäs ja rauhallinen on insinööri, joka viihtyy niin kavereiden seurassa kuin kotosalla kirjan kanssa. Olli ja Katja hurmaavat katsojat tuikitavallisuudellaan.

Tästä kaksikosta huokuu rauhallisuutta ja rationaalisuutta, mutta herää kysymys, voiko se kääntyä paria vastaan? Olli ja Katja tarvitsevat roppakaupalla rohkeutta heittäytyä tunteen vietäväksi, jotta he voisivat löytää toisistaan muutakin kuin kivan kaverin.

Ville ja Anniina – paperilla täydellinen parivaljakko

Yrittäjät Ville, 38, ja Anniina, 32, ovat paperilla kuin toisilleen luodut: Anniina pyörittää ravintolaa ja Ville kuvailee itseään bisnesenkeliksi, joten parilla on yhteisiä intohimoja. Anniina myös kaipaa rinnalleen seuramiestä, joka tulee toimeen hänen perheensä ja ystäviensä kanssa. Alun perusteella supliikki Ville vaikuttaa juuri siltä oikealta.

Koska Anniinalla on monta rautaa tulessa, hän pelkää, että suhteen haasteeksi muodostuu työ. Selvää on, että suhteen todellinen sudenkuoppa löytyy kaksikon kiirellisistä elämäntyyleistä. Uran lisäksi molemmat kaipaavat paljon omaa tilaa, joten toivottavasti Anniina ja Ville osaavat tinkiä omasta itsenäisyydestään ja urastaan kumppanuuden vuoksi.

Siihen eivät aivan kaikki nimittäin pysty.

Oskari ja Heidi – pirskahtelevin pari

Ensimmäisen jakson parasta antia on ehdottomasti Oskari, 39, ja hänen hulvattomat ystävänsä. Kavereidensa kesken Oskari onkin tunnettu varsinaisena vitsiniekkana. Heidi, 38, taas on varsin ihastuttava, elämänmyönteinen ilopilleri.

Positiivinen kaksikko vaikuttaa siltä, että he osaavat pitää hauskaa yhdessä eikä pienistä asioista pingoteta. Sen lisäksi molemmat ovat jo lähes nelikymppisiä, aloilleen asettuneita aikuisia ihmisiä, jotka todella kaipaavat rinnalleen elämänkumppania. Tämä pari on siis vahva kyllä!

Tarkkasilmäiset fanit muistivat, että Oskari on jo aiemmin etsinyt rakkautta Napakymppi-sarjassa herra A:na, joten onni olkoon hänen puolellaan tällä kertaa!

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.

Juttua muokattu 4.9. klo 9.00: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että yksi kauden asiantuntijoista olisi Tony Dunderfelt. Hänen tilallaan nähdään tänä vuonna kuitenkin Kari Kanala.

Vierailija

Ainakin jos on uskominen että saman näköisyys on onneksi aviopareille niin sitä löytyy heidän kuvia katsellessaan.

Onnea matkaan kaikki muu onkin sitten sattuman ja kohtalon käsissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla