Kuvat
Nelonen / Lars Jonsson ja Saku Tiainen
Kai on hallinnut Selviytyjät-peliä tähän asti, mutta onko hän liian ”täydellinen” voittajaksi?
Kai on hallinnut Selviytyjät-peliä tähän asti, mutta onko hän liian ”täydellinen” voittajaksi?

Miksi muut Selviytyjät-kilpailijat eivät äänestä Kaita ulos kilpailusta silloin, kun heillä olisi siihen mahdollisuus! Miksi? 

Siinä hän nyt on! Vasemmalla eturivissä. Mies, joka voittaa lähes jokaisen kilpailun. Mies, joka raataa leirissä tuplasti enemmän kuin muut. Mies, jolle kookospähkinän halkaiseminen on lastenleikkiä. Mies, joka keksii jokaiselle Selviytyjät-kilpailjalle jotain kivaa sanottavaa ja hivelee heidän itsetuntoaan. Mies, joka on nälkäisenä 40 asteen helteessä yhtä hymyä vain. Mies, joka saapuu heimoneuvostoon aina ilman paitaa.

Hän on Kai Fagerlund, 27. Ja hän on Selviytyjät Suomi -historian täydellisin kilpailija. Tämä on tullut selväksi jokaiselle, joka on seurannut parhaillaan televisiossa esitettävää Selviytyjät-kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kai on pitkine ja lihaksikkaine raajoineen fyysisesti ylivoimainen. Sehän ei tietysti Selviytyjät-ohjelmassa yksin riitä, mutta Kai on myös henkisesti vahva. Häntä eivät ”pikkuasiat”, kuten jatkuva aliravitsemus, nujerra. Ja hän hallitsee peliä, miten haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta juuri yllä mainituista syistä katsojan on erittäin vaikea ymmärtää yhtä asiaa: Miksi muut kilpailijat eivät äänestä Kaita ulos kilpailusta silloin, kun heillä olisi siihen mahdollisuus! Miksi? 

Tätä kysymystä on hämmästelty myös Twitterissä.

Muiden kilpailijoiden ajatuksenjuoksu on saanut Selviytyjät-katsojat ajoittain sanattomaksi. Eikä ihme.

 

 

Kain ylivoimaan ja siihen, että häntä ei äänestetä ulos, ei voi olla kuin yksi vastaus. Hän on onnistunut luomaan itselleen maineen niin ”hyvänä tyyppinä”, että suurin osa jumaloi Kaita. Ja kenties he oikeasti uskovat Kain vilpittömyyteen.

Kai on onnistunut luomaan ympärilleen vahvan lahkon, jossa alamaiset eivät edes uskalla ajatella, että kyseenalaistaisivat (muka) empaattisen ja fyysisesti ylivoimaisen johtajansa. Lisäksi Kaille on vain ja ainoastaan hyväksi, että muut eivät pidä häntä joukon suurimpana älykkönä.

Katsojan yllätykseksi jopa Inga lankesi Kain pauloihin. Vain Anu ja Kasperi ovat nähneet Kain läpi ja tajunneet, miten tämä sumuttaa kaikkia. Mutta hekään eivät tähän mennessä ole onnistuneet takomaan muiden päähän, että ei Kaita oikeasti kiinnostaa mikään muu kuin voitto.

Eräs Twitter-kommentoija tiivisti tämän kauden tyhjentävästi:

Kai dominoi ja muut lampaat kävelevät teuraalle vapaaehtoisesti.

Kain kyvyt ovat tulleet selväksi Selviytyjät-ohjelmassa, mutta käyvät ne ilmi myös hänen Instagram-tililtään.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Nappaan vaan pari kantoa, vaaitan Jennalle agilitykentän, tulppaan kaivon ja siirrän vähän maata." 19 päivää, 12 kantoa, useita kaadettuja puita, 76tn multaa, satatuhatta kaivettua kiveä sekä 155tn sepeliä myöhemmin.. Muotoillaan nyt vaikka näin että oon valmis lomalle. Kyllä nää projektit maadottaa tehokkaasti. Kiitos ystäville avusta ja läheisille ymmärryksestä. Did a ridiculous amount of work past few weeks. I felt asleep in our doorway between two turns in office and again home. Laughed, grew tired, faced difficultys and raised on top of it all. Happy to pack the sufboards and hit the plane to Portugal. Here we come! Thank you friends and family for helping and understanding❤

A post shared by Kai Fagerlund (@kaifagerlund) on

Kai harrastaa tarkkuusammuntaa, metsästystä ja surffausta. Ammatiltaan hän on myyntipäällikkö.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kai Fagerlund (@kaifagerlund) on

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuva kesän Portugalin reissulta. Tää on kivaa :) i like this. #surfing #vacation #happy

A post shared by Kai Fagerlund (@kaifagerlund) on

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin kello 19.30 ja Selviytyjät Suomi Extra kello 21.00. Me Naiset ja ohjelmaa esittävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Huono kausi

En pidä Kaista enkä Viivistä. Sellainen liiallinen itsensä rakastaminen loistaa molemmista. Kai on lisäksi liian lipevä ja mielistelee kaikkia. Oikeestaan ei ole yhtään suosikkia enää mukana. Mutta jotenkin olen Anun suoriin kommentteihin tykästynyt. Juhani, Anu tai Taina voisi voittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla