Antti Tuisku valitsi omakohtaisen kappaleen ensimmäiseksi esityksekseen uudella Vain elämää -kaudella.

Vain elämää -ohjelman uusin kausi lähti viime viikolla käyntiin Antti Tuiskun päivällä, ja tänä perjantaina on Paula Vesalan vuoro istua päivän artistina pöydän päässä.

Ensimmäinen kappale tulevasta jaksosta on nyt julkaistu, ja se on samalla Antti Tuiskun ensimmäinen esitys ohjelmassa, sillä ykkösjaksossa hän nousi lavalle vain duetoimaan Lauri Tähkän kanssa.

Antti on valinnut kappaleekseen PMMP:n Joku raja -hitin. Kappale kertoo parisuhdeväkivallasta, ja se on alun perin tehty yhteistyössä Amnestyn kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Antti on kertonut aiemmin olleensa itse suhteessa, jossa hän joutui väkivallan uhriksi. Hän muisteli tapahtunutta myös ensimmäisessä jaksossa. Antin tulkinta kappaleesta onkin raastavan omakohtainen ja vetää myös muut artistit hiljaisiksi. Katso esitys jutun pääkuvana olevalta videolta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Jotenkin se rauha siinä oli rankkaa. Kun tietää, mistä puhuu, se on niin erilaista, Paula Vesala toteaa Antin tulkinnasta.

– Siinä on olemassa se kiihko, asian raakuus ja se kaikki hirveys, ikään kuin yhdistettiin niitä maailmoja, Antti pohti esityksen jälkeen.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Joku Raja

Hmmm. Kiitos menaiset.fi kun spoilasitte jo otsikossa, mitä Tuiskulta perjantaina kuullaan. >_< Olisiko aiheellista muokata tekstiä?

tuttu tarina

voi sentään. mutta miettiiköhän Antti koskaan, että hän olisi tehnyt jotain väärää? Ovatko kaikki taitelija -luonteet taipuvaisia siihen, että katsokaa, mitä mä osaan tehdä. Musta tuntuu tosi pahalta vieläkin, näin monen vuoden jälkeen nuorten kidsing kisailijoitten puoleta. Pyöriikö maailma heidän ympärillään? Ollaan katsottu sydämen kutsumus - nimistä sarjaa ja voi että se on komea ja miellyttävän oloinen mies, se mies pääosan esittäjä. Kyllä kelpais. Ihme, ettei ole avioitunut vastaparinäyttelijänsä kanssa, tai ainakaan julkisuudessa siitä ei mainita mitään. Tietysti toivon Antille kaikkea hyvää ja menestystä, mua vaan riepoo se, etten itse ole laulajatähti, enkä julkkis. Mun kaikki haaveet ovat romuna. Missasin ANTIN päivän jakson, tai oikeastaan jätin sen tahallaan väliin, en halunnut saada uusia sydänsuruja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla